ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Με συναισθηματική φόρτιση μίλησε για την πρόκριση του Κωνσταντίνου Χαμαλίδη στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας ο προπονητής του Γρηγόρης χαμαλίδης.(βίντεο)

Κουρνιακος Χαμαλιδης

Κουρνιακος Χαμαλιδης

Με συναισθηματική φόρτιση μίλησε για την πρόκριση του Κωνσταντίνου Χαμαλίδη στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας ο προπονητής του Γρηγόρης χαμαλίδης.

Μία ανθρώπινη συζήτηση – συνέντευξη, με πολύ συναισθηματική φόρτιση παραχώρησε ο προπονητής του Τae.Kwon.Do του ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αλεξάνδρειας,Γρηγόρης Χαμαλίδης το πρωί της Παρασκευής 10/1, στην εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του Ράδιο AVENA 97,7 – AVENA.GR.

Αφορμή της συνέντευξης, η ανακοίνωση της προηγούμενης ημέρας από την ομοσπονδία του αθλήματος, που έλεγε, ότι ο αθλητής που προπονεί (είναι και γιος του), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης εντάσσεται στην ολυμπιακή ομάδα της χώρας για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι.

Σε αυτήν τη συνέντευξη ο Γρηγόρης μίλησε για τις προσπάθειες και τις θυσίες που έχουν απαιτηθεί όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει σήμερα σε αυτό το σημείο ο Κωνσταντίνος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα αυτά έγιναν με πολλή – πολλή δουλειά και προέτρεψε όλους τους νέους με ότι κι αν ασχολούνται αν θέλουν να πετύχουν θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ.

Ο Γρηγόρης όμως δεν ξέχασε μέσα από αυτήν τη συνέντευξη να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους που συνέβαλαν για την επιτυχία αυτή.Ήταν μάλιστα τόσο συναισθηματικά φορτισμένος πού δάκρυσε όταν αναφέρθηκε σε συναθλητές του Κωνσταντίνου που τα τελευταία χρόνια σχεδόν σε καθημερινή βάση είναι δίπλα του βοηθώντας τον να φτάσει σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Τέλος ο προπονητής κλείνοντας τη συνέντευξη υποσχέθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Κωνσταντίνος θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Αλλά και στη χειρότερη περίπτωση Όπως είπε ”θα πέσουμε μαχόμενοι”

Απάντηση