ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γονείς του Βούλγαρου οπαδού: «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ αυτούς που σκότωσαν το παιδί μου»

Με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, οι γονείς του φιλάθλου, Τόσκο Μποτζατζίσκι, ζητούν την μέγιστη ποινή που προβλέπει ο Νόμος, για τον τραγικό θάνατο του γιου τους.
Συγκλονίζουν με τα λεγόμενα τους οι γονείς του αδικοχαμένου Βούλγαρου οπαδού, που ζητούν να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές σε όσους εμπλέκονται με την υπόθεση.

«Μιλήσαμε μ ‘αυτόν λίγο πριν από τα μοιραία γεγονότα. Είπε ότι έφευγε για τη Βουλγαρία. Τότε συνέβη αυτό το τραγικό συμβάν. Το παιδί μου σκοτώθηκε, δεν θα συγχωρήσω ποτέ τους δολοφόνους του και θα επιμείνω ότι θα λάβουν τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπει ο Νόμος. Hταν φρικτό. Τον έδειραν, απλά τον έδειραν», δήλωσε ο πατέρας του θανόντος.

Η μητέρα του, Αλεξάνδρα, φανερά φορτισμένη σημείωσε προς τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας πως: «Δεν είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό στον 21ο αιώνα σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Θέλουμε σκληρές τιμωρίες, ώστε οι νέοι να μην τραυματίζονται πλέον».

Από την πλευρά του, η αδερφή του, Πέτια, ανέφερε: «Ήταν πολύ έξυπνος και ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Δεν ήταν χούλιγκαν, αλλά πρόεδρος του fan club της Μπότεφ σε εθνικό επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Άρης ανέλαβε τα έξοδα της μεταφοράς της σορού του άτυχου Βούλγαρου οπαδού, ενώ παράλληλα ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος σημείωσε πως θα υπάρξει νομική εκπροσώπηση από τον σύλλογο.

πηγή: sdna.gr

Απάντηση