ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Άλλη μια νίκη για την ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Σοβαρότητα, πειθαρχία, νίκη!!
Το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αντιμετώπισε εκτός έδρας τους Πάνθηρες Κατερίνης και αποδίδοντας κατά διαστήματα ικανοποιητικό μπάσκετ πέτυχε άλλη μία ευρεία νίκη (5-3 ρεκόρ), που την φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης σε τετραπλή ισοβαθμία.

Οι Παντοφλίδης και Καρκάρας επικράτησαν κατά κράτος των προσωπικών τους αντιπάλων, η ομάδα έπαιξε κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης αποτελεσματική άμυνα και η νίκη ήρθε ως φυσική συνέπεια μίας ακόμη μεστής εμφάνισης!

Ο coach Τσάτσας αξιοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στην διάθεση του και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο τελευταίο παιχνίδι του έτους, το Σάββατο 21/12 με αντίπαλο την νεανική και πάντα επικίνδυνη ομάδα του Πιερικού – Αρχελάου!

Συγχαίρουμε θερμά τους προπονητές των Πανθήρων για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν και τις ευκαιρίες που δίνουν στις αναπτυξιακές ηλικίες! Αυτή την πρακτική άλλωστε προσπαθούμε διαχρονικά, με συνέπεια αλλά και μεθοδικότητα να εφαρμόσουμε και στο σύλλογο μας!

Διαιτητές: Γρηγοριάδης, Φελεκίδης
Δεκάλεπτα: 17-21, 26-37(ημιχ.), 38-62, 57-83(τελ.)

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Τσάτσας): Πουαρίδης 3(1), Τζιντζόγλου, Πάππου 2, Παπαγερίδης 6, Παπαδόπουλος 11(3), Πρόϊος 8, Παντοφλίδης 25(4), Καρκάρας 19(3), Γιοβαννόπουλος Δ. 5(1), Οικονομόπουλος 4

Βαθμολογία Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ 8η αγωνιστική
AOK Βέροιας 16
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast 15
ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας 13
ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα 13
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 13
ΑΓΕ Πιερίας 13
ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς 11
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 11
ΑΟΚ Αιγινιακός 11
ΑΣ Άθλος ΑΛεξανδρείας 11
ΓΑΣΠ Πάνθηρες 9
ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 8

Απάντηση