ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ντέρμπι κορυφής στο βόλεϊ. Πιερικός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-0

Ντέρμπι κορυφής στο βόλεϊ. Πιερικός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-0

Βόλεϊ υψηλού επιπέδου ανάμεσα στους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα.

Τον καλύτερο τους αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα έκαναν οι κορασίδες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο ΔΑΚ Κατερίνης, απέναντι στον αήττητο Πιερικό με τελικό σκορ 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Εντυπωσιακά καρφιά, δύσκολες άμυνες, δυνατά σέρβις, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα,ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους. Τα κορίτσια του Μέγα Αλέξανδρου μπήκαν πολύ δυναμικά στο 1ο σετ του αγώνα και παίζοντας οργανωμένα και με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση βρισκόταν μπροστά στο σκορ κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του.Δυστυχώς ή λάθος διαιτησία σε ένα καθοριστικό σημείο σε βάρος του Μέγα Αλέξανδρου έδωσε το προβάδισμα στον Πιερικό και τελικά κέρδισε το σετ με 25-23 σκορ.

Παρόλο που στο δεύτερο σετ δεν κατάφεραν να οργανώσουν το παιχνίδι τους οι παίκτριες του Μέγα Αλέξανδρου ξαναβρήκαν το ρυθμό τους και στο τρίτο σετ έπαιξαν με πολύ δύναμη και ψυχή.Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Προσφέραν πολύ όμορφες φάσεις, με μόνο μελανό στοιχείο όμως και πάλι τα τεράστια λάθη της διαιτησίας.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων μόλις την πρώτη χρονιά εμφανίσεις του συλλόγου στο πρωτάθλημα υπό την καθοδήγηση της Βασιλακάκη Μαρίας της προπονήτριας που ανέδειξε το άθλημα βόλεϊ στον τόπο μας αντιμετώπισαν ως ίσο προς ίσο τον επί χρόνια πρωταθλητή του ομίλου και κέρδισαν με την εμφάνισή τους στο γήπεδο την εκτίμηση και την αναγνώριση κοινού και αντιπάλου.

Σύνθεση ομάδας.

Χούχα Σοφία, Χούχα Ναούμι, Πέρσα Παύλου, Μαρία Παύλου, Γρηγοράκη Ιωάννα Μακρίδου Ιωάννα,Σαμλιδου Θεοπούλα, Φεσατίδου Άρτεμη, Χριστοδουλοπούλου Βασιλική.

Προπονήτρια Βασιλάκη Μαρία

Comment here