ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στέλιος Μαραγκός : “Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή απ’το ποδόσφαιρο!”

Μπορεί οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ Ροδοχωρίου-ΦΑΣ Νάουσας & Αγροτικός Αστέρας Πλατέος-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να ήταν τα ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής το παιχνίδι όμως που συνεχίζει να απασχολεί ακόμα και σήμερα είναι αυτό μεταξύ του Αστέρα Τριποτάμου και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Οι απόψεις για το εάν τελικά έπρεπε να διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση διίστανται με τις δυο ομάδες να προτάσσουν τα δικά τους επιχειρήματα.

Οι γηπεδούχοι (Αστέρας Τριποτάμου) ζήτησαν αναβολή της αναμέτρησης καθώς η κοινωνία του Τριποτάμου ζει ημέρες πένθους μετά και τον άδικο χαμό ενός νεαρού συνανθρώπου μας κάτι που τελικά δεν έγινε αποδεκτό σύμφωνα με τους κανονισμούς σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις της ομάδας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης όπου και οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με το ευρύ 0-7 ξέσπασε «Πόλεμος» ανακοινώσεων και μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μονοπωλώντας το ενδιαφέρων του φίλαθλου κοινού της Ημαθίας.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών που μέχρι πρότινος διατηρούσαν άριστες σχέσεις καλά κρατεί και περιμένουμε πότε οι δυνατές και θυμωμένες φωνές καταλαγιάσουν.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον αμυντικό της Βέροιας και ένθερμο υποστηρικτή του Αστέρα Τριποτάμου,Στέλιο Μαραγκό και του ζητήσαμε την άποψη του για την εν λόγω αναμέτρηση και για το εάν τελικά έπρεπε να διεξαχθεί.

Δείτε τι μας απάντησε:

Στέλιος Μαραγκός

“Ο ορισμός του χθεσινού παιχνιδιού ήταν ασέβεια απέναντι στους συγχωριανούς μου.Σε μια ημέρα πένθους για μικρή κοινωνία όπως είναι η δίκη μας κάποιοι διαπραγματεύονταν για το αν θα γίνει ο αγώνας στο Α’τοπικό Ημαθίας,έβαλαν 7 και αν μπορούσαν θα έβαζαν 17.

Αλλά μάλλον είχαν ρήτρες στο τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχουν υπογράψει και δεν τους επιτρεπόταν η αναβολή.Λυπάμαι για το ποδόσφαιρο που αντιπροσωπεύουμε και σίγουρα αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για όσους στελεχώνουν την ομάδα του Τριποτάμου,ελπίζω να κατάλαβαν ότι η ομάδα δεν έπρεπε να κατέβει στο παιχνίδι ακόμα και αν ο υποβιβασμός ήταν μέσα στις κυρώσεις του ΚΑΠ.

Η ανθρώπινη ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό και σίγουρα υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή απ’το ποδόσφαιρο”

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση