ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναβολή λόγω πένθους του αγώνα Αστέρας Τριποτάμου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Την αναβολή του αγώνα Αστέρας Τριποτάμου-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η διοίκηση του Τριποτάμου.

Η διοίκηση του Αστέρα Τριποτάμου μετά και την είδηση του χαμού του Γιώργου Ιακωβίδη που «έφυγε» από την ζωή τόσο άδικα μετά από εργατικό ατύχημα που είχε σήμερα,ζήτησε από την ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και την διοίκηση του Μέγα την αναβολή της αυριανής μεταξύ τους αναμέτρησης με τις δυο πλευρές να κάνουν αποδεκτό όπως ήταν αναμενόμενο το αίτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τριποτάμου:

Η αυριανή μας ποδοσφαιρική δραστηριότητα αναβάλλεται λόγω της είδησης του άδικου χαμού ενός νεαρού συνανθρώπου μας του Γιώργου Ιακωβίδη.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομάδας Αγ.Μαρίνας , κ.Αντρέα Καλαϊτζίδη για την κατανόηση του και την συναίνεση του σε αυτή την απόφαση. Ευχαριστούμε επίσης και την Ένωση μας για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας.

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμο το σύνολο του Αστέρα Τριποτάμου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του άτυχου Γιώργου Ιακωβίδη που βρήκε έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας στο λατομείο Βέροιας.

Μερικές φορές τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν το τι μπορεί να σου επιφυλάσσει η μοίρα σε μια απλή στιγμή της καθημερινότητας .

Σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι από το γεγονός, οφείλουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής να αναβάλουμε τις οποίες αθλητικές δραστηριότητες έχουμε για το Σαββατοκύριακο .

Απάντηση