ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέταρτη νίκη για την αντρική  ομάδα Μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. Αυτή επί του Βαφύρα ΔΙΟΥ με 80-73

Τέταρτη νίκη για την αντρική  ομάδα του ΓΑΣ και ένα βήμα πλησιέστερα στην τετράδα και του φετινού πεωταθλήματος, που εξασφαλίζει είσοδο στα play offs της ανόδου!

Αντίπαλος στην αναμέτρηση του Σαββάτου ο Βαφύρας Δίου, που η εικόνα του Σαββάτου μας υποχρεώνει να ομολογήσουμε ότι αδικείται από την μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών και κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα!
Το σύνολο του ΓΑΣ ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά το παιχνίδι, χτίζοντας ήδη από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου μια διαφορά 20 πόντων!

Η επιλογή των φιλοξενουμένων να αμυνθούν για το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε ζώνη, τους δικαίωσε και σε συνδυασμό με την αδυναμία των παιχτών του ΓΑΣ να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των αντιπάλων, οδήγησε στο σταδιακό ψαλίδισμα της διαφοράς και το παιχνίδι στην ισοπαλία λίγα λεπτά πριν το φινάλε!

Η εμπειρία ωστόσο των παιχτών του Θεόδωρου Τσάτσα και η ευστοχία στα τελευταία σουτ έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΓΑΣ

Διαιτητές: Χατζηκώστας, Καραμανλής
Δεκάλεπτα: 29-9, 47-34(ημιχ.), 61-53, 80-73(τελ.)
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Τσάτσας): Πουαρίδης 6(2), Τζιντζόγλου 2, Κυριακού, Πάππου, Παπαγερίδης 11(3), Παπαδόπουλος 9(3), Πρόϊος 2, Παντοφλίδης 21(1), Καρκάρας 22(1), Γιοβαννόπουλος Φ. 7(1)

Βαθμολογία Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ 7η αγωνιστική
AOK Βέροιας 14
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast 13
ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας 12
ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα 11
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 11
ΑΓΕ Πιερίας 11
ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς 10
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 10
ΑΣ Άθλος ΑΛεξανδρείας 10
ΑΟΚ Αιγινιακός 9
ΓΑΣΠ Πάνθηρες 8
ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 7

Ακολουθεί ρεπό (7/12) και για την επόμενη αναμέτρηση η ομάδα του ΓΑΣ ταξιδεύει στην Κατερίνη όπου θα φιλοξενηθεί από τους νεανικούς Πάνθηρες

Απάντηση