ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της ΕΠΣ Ημαθίας και των Διαιτητών από τον Φίλιππο Μελίκης!

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του κ. Παρασίου στην αναμέτρηση της Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος για το πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας), προχώρησε ο Φίλιππος Μελίκης.

Οι «Μελικιώτες» εκφράζουν τα παράπονα τους για την γενικότερη όπως αναφέρουν στάση των διαιτητών,παρατηρητών αλλά μιλούν και για εμπάθεια από μέλη της ΕΠΣ Ημαθίας προς την ομάδα τους.

Αναλυτικά:

Με αφορμή τη σφαγιαστική διαιτησία του κ.Παρασίου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, θέλουμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη αντιμετώπιση τόσο των διαιτητών όσο και των παρατηρητών αγώνα εναντίον της ομάδας μας. Μια αντιμετώπιση που πιστεύουμε ότι πηγάζει από τις προσωπικές εμπάθειες των μελών της επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Η, προς συγκεκριμένα πρόσωπα του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλίππου Μελίκης.

Άνθρωποι που θέλοντας να υπηρετήσουν ίδια συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες υποδαυλίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας και το παίζουν και “αυτόκλητοι σωτήρες” γεμίζοντας την ποδοσφαιρική πιάτσα με φήμες του τύπου <<η Μελικη βοηθειται από τη διαιτησία λόγω εντοπιότητας>>.

Γελάνε και οι πέτρες..

Η Ομάδα μας έχει σοβαρά παράπονα από διαιτητές στα 10 από τα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος. Από την αρχή της σεζόν υιοθετήσαμε μια στάση περήφανη χωρίς ανακοινώσεις χωρίς παραστάσεις στην Ε.Π.Σ.Η χωρίς τηλεφωνήματα. Ούτε προβαλαμε ποτέ τη διαιτησία ως δικαιολογία για την κακή βαθμολογική μας θέση.

Από κάποιους αυτό ερμηνεύτηκε ως αδυναμία. Ως εδώ όμως κύριοι. Πλέον είστε ανεπιθύμητοι στο γήπεδο Νεοκάστρου.

Υ.Γ. 1 Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, που παραλάβαμε έναν σύλλογο με πολλά οικονομικά προβλήματα, τα οποία επιλύσαμε χωρίς ποδοσφαιριστές και δημιουργήσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα, χωρίς γήπεδο και κάναμε το γήπεδο Νεοκάστρου. Στα άμεσα σχέδια μας είναι η επανίδρυση της Ακαδημίας του Φιλίππου και της γυναικείας ομάδας. Με τη στήριξη της Μελικιώτικης κοινωνίας που μέχρι τώρα είναι παραπάνω από έμπρακτη, θα τα καταφέρουμε. Μόνοι μας εναντίον όλων.

Ύ.Γ. 2 Η εμμονική σας προκατάληψη απέναντι στον παράγοντα-προπονητή μας Ντάμτσιο Γιώργο και το γιατρό αγώνα Ντάμτσιο Βασίλη δεν μας αγγίζει.

Την προσφορά τους στο Φίλιππο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορείτε να τη φτάσετε.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
ΓΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ

Απάντηση