ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απάντηση στην καταγγελία που εξέδωσε η διοίκηση του Ατρόμητου Διαβατού από τον πρόεδρο της ΑΕΚ Καμποχωρίου

Μέσω ανακοίνωσης απάντησε η ΑΕΚ Καμποχωρίου στον Ατρόμητο Διαβατού και στις καταγγελίες περί «προσβλητικής αναξιοπρεπής και εριστικής συμπεριφοράς» (Θυμηθείτε ΕΔΩ). Η διοίκηση της ΑΕΚ Καμποχωρίου έδωσε με την σειρά της συγχαρητήρια στους παίχτες και των δύο ομάδων για το πολύ καλό θέαμα που προσέφεραν και για την τήρηση των κανόνων fair play επιστρέφοντας παράλληλα πίσω τα όσα καταγγέλλει η διοίκηση του Διαβατού.

Αναλυτικά :

Προς μεγάλη μας έκπληξη, μας ενημέρωσαν πως η διοίκηση του Ατρόμητου Διαβατού προχώρησε σε ανακοίνωση-καταγγελία προς την διοίκηση της ομάδας μας. Μας χαρακτήρισαν με λίγα λόγια τραμπούκους, άξεστους και με ανάρμοστη συμπεριφορά.

Απαντάμε λοιπόν στις εν λόγω “κυρίες” πως αν είναι ανάρμοστη συμπεριφορά να ζητάς να κλειδώσουν τα αποδυτήρια της ομάδας σου την ώρα του αγώνα και αυτές να το αρνούνται, ναι τότε όντως είχαμε ανάρμοστη συμπεριφορά που το ζητήσαμε. Αν κάποιος χαρακτηρίζεται τραμπούκους επειδή αρνείται κατηγορηματικά να αφήσει τα αποδυτήρια ξεκλείδωτα και κάθεται καθ’ολη την διάρκεια του αγώνα εκεί, ναι τότε είναι τραμπούκος που το έκανε.

Αν κάποιος έχει ανάρμοστη συμπεριφορά που προσπάθησε να αμυνθεί από τις εν λόγω “κυρίες” που εξαπέλυσαν φραστική και υβριστική επίθεση με συνοδεία ανθρώπων οι οποίοι δήλωναν πως είχαν πιει αρκετό αλκοόλ πριν τον αγώνα τότε ναι είχαμε ανάρμοστη συμπεριφορά!

Σε κάθε περίπτωση γυρνάμε πίσω τα όσα έχουν καταγγείλει και ελπίζουμε η πολύ καλή ομάδα του ατρόμητου Διαβατού να λυτρωθεί από αυτή την πολύ κακή διοίκηση!

Θέλουμε με τη σειρά μας να συγχαρούμε τους παίχτες και των δύο ομάδων για το πολύ καλό θέαμα που μας προσέφεραν και για την τήρηση των κανόνων fair play σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο!

Ευαγγελόπουλος Σταύρος

Απάντηση