ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑΗΜΑΘΙΑ

Στέργιος Διαμάντης:«Θα διεκδικήσω την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας στις επερχόμενες εκλογές»

Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας εξετάζει σοβαρά ο κ.Στέργιος Διαμάντης όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στην εκπομπή «PRE GAME” του ραδιοφώνου AVENA 97,7 FM και στους Μανώλη Πεχλιβανίδη & Παναγιώτη Παντσερίδη.

O κ.Στέργιος Διαμάντης εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δηλώσει υποψηφιότητα κατόπιν παροτρύνσεων-πιέσεων από ανθρώπους του χώρου με τις πρώτες διερευνητικές επαφές ήδη να έχουν γίνει όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Δεν μπορεί να “περπατήσει” η τωρινή διοίκηση είναι πολύ “λίγη”,υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό.

Δεν επιθυμώ την στήριξη των “μεγάλων” δεν εξυπηρετώ και δεν εξυπηρέτησα κανενός το συμφέρον και εάν μου ζητήσει στο μέλλον η ομάδα της Βέροιας θα είμαι εκεί,ενώ αναφέρθηκε στα αδέρφια Γιώργο και Χρήστο Μπίκα και την προσφορά τους στην ομάδα της Βέροιας χαρακτηρίζοντας την ως ιδανική και μοναδική λύση.

Αναφερθήκαμε στα προβλήματα των ομάδων και στην βοήθεια που παρείχε ο ίδιος σαν πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας με την στήριξη του Δημάρχου κ.Κώστα Βοργιατζίδη λέγοντας μερικά από τα όσα έγιναν επί των ημερών του.

Σίγουρα κάτι μπορεί να παρέλειψα μας είπε ωστόσο ο Δήμος και το Κ.Α.Π.Α Βέροιας έχει συνέχεια και θα γίνουν και άλλα θετικά βήματα.Θυμηθήκαμε στιγμές του παρελθόντος με πολλά ονόματα που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν,χαρακτήρισε λάθος την απομάκρυνση του κ.Πουλασουχίδη,του κ.Ταραλά αλλά και του κ.Γιάννου από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας καθώς πρόσφεραν πολλά στον σύλλογο όπως ο ίδιος είπε.

Αναφέρθηκε στην διαχρονική προσφορά της οικογένειας Ματσούκα και στην πιθανότητα να υποθέσουν αρκετοί ότι κρύβεται πίσω από την υποψηφιότητα του,στον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ. Ανδρέα Καλαϊτζίδη και την αξιόλογη προσπάθεια του,αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και στον πρόεδρο κ.Κυριάκο Μπουκλά μας είπε ότι φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας χαρακτηρίζοντας τον παράλληλα και σαν φαβορί για την άνοδο.

Δείτε το επίμαχο σημείο της συνέντευξης σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα και διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΣ Ημαθίας του κ.Στέργιου Διαμάντη

Παρακολουθήστε την επίκαιρη συνέντευξη του κ.Στέργιου Διαμάντη στην εκπομπή ”PRE GAME” του ραδιοφώνου AVENA 97,7 FM

 

Απάντηση