ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άχθος Αρούρης Α.Ο. :”Τα χωριατιλίκια, το κλάμα και τα θεατρικά σόου δεν έπιασαν τόπο”

Στην … αντεπίθεση βγήκαν οι άνθρωποι του Άχθου Αρούρη  για τις φωνές διαμαρτυρίες της ομάδας του Α.Ο Κεραυνός Επισκοπής για τον μεταξύ τους αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κεραυνός Επισκοπής – Άχγος Αρούρης 1-2

Καθαρή αστραπή, κεραυνό δεν φοβάται.

Τρία εμφράγματα, πέντε ανακοπές καρδιάς, σαράντα κρίσεις πανικού και τρεις πρόωρες γεννήσεις. Αυτός ήταν ο απολογισμός, από ένα απλό, κυριακάτικο απόγευμα, παρακολουθώντας την ομάδα του Άχθου Αρούρη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κεραυνό Επισκοπής.

Οι φίλαθλοι του Άχθου για άλλη μια φορά, κέρδισαν την παράσταση καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Κερκίδες ασφυκτικά γεμάτες, συνθήματα ασταμάτητα και ηθικό στα ύψη για τους παίχτες της ομάδας. Κάτι που φάνηκε, αφού κατόρθωσαν να κάνουν την ολική ανατροπή μέσα σε ένα εξάλεπτο από το 86′ έως το 92′, και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τσιρελντίνι με δεύτερη κίτρινη στο 60′, ενώ πριν την αποβολή προηγήθηκε και το γκολ των γηπεδούχων.

Σε μια πολύ μέτρια εμφάνιση, ίσως στη χειρότερη φετινή, καταφέραμε να αποδράσουμε με το τρίποντο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο από πλευράς θεάματος, με λίγες φάσεις στις περιοχές των δύο ομάδων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ του Κεραυνού. Μετά το γκολ μεταφέρθηκε όλο το γήπεδο στο δημοτικό αμφιθέατρο Επισκοπής για να συνεχιστεί ο αγώνας σε ένα πιο οικείο περιβάλλον για τους παίκτες του Κεραυνού, οι οποίοι από το 55′ της αναμέτρησης και μετά έδειξαν το ακατέργαστο ταλέντο τους στην υποκριτική. Όπως και αν έχει ο απάντηση δεν ήρθε παρά μόνο η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε η ομάδα μας. Όμως ακόμη δεν είχε μιλήσει η ψυχή των παικτών και του προπονητή μας. Ο δεύτερος με αλλαγές τακτικής και την υπομονή για οδηγό οδήγησε τους παίκτες. Από την άλλη οι παίχτες πήραν τη σκυτάλη. Στο 86′ ο βραζιλιάνος με σουηδικό διαβατήριο, Χένρικ Ραφσόν κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για την ισοφάριση ο γκολκίπερ της ομάδας μας, Jose Milonas Chilavert.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στην τελευταία φάση του αγώνα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Diegito Tseo, ήρθε σαν από μηχανής θεός ο εκπληκτικός Γκαριλο, που με καρφωτή κεφάλια έσκισε τα δίχτυα μαζί και τα όνειρα του Κεραυνού Επισκοπής για ένα θετικό αποτέλεσμα. Που να ξέρανε ότι ήρθαμε με αλεξικέραυνο ???

Δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε με κροκοδειλια δάκρυα τα διαιτητικά λάθη του χωροφύλακα που διηύθυνε τον αγώνα, όπως η δεύτερη κίτρινη στον Πάολο Τσιρελντινι. Δεν το κάναμε και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Πάντα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τις επίμαχες φάσεις των αγώνων όπως θα έχετε διαπιστώσει. Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας νοοτροπία, τρόπο σκέψης και λειτουργίας και μετά θα γίνουν όλα όπως πρέπει.

Ξέραμε ότι τα ποσοστά IQ που θα συναντήσουμε στον δρόμο μας φέτος θα ήταν χαμηλά,δεν μας εκπλήσσει τίποτα πλέον από συμπεριφορές χωρικών και μη. Για όσους γεννήθηκαν χθες να πούμε ότι στο γήπεδο δεν πάμε για να βγάλουμε τα απωθημένα μας, τα χουμε ξαναπεί. Μια χρήσιμη συμβουλή λοιπόν, προς όλους αυτούς, είναι η γνωστή διαδικασία της ενδοπαλμικής πεοπαλινδρομισης, έτσι ώστε να πηγαίνουν στο γήπεδο εκτονωμένοι και να δίνουν σωστές συμβουλές σε δεκαεξάχρονα παιδιά, και οχι να προσποιούνται τους πεθαμένους σαράντα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Τα χωριατιλίκια, το κλάμα και τα θεατρικά σόου δεν έπιασαν τόπο λοιπόν. Την επόμενη φορά ας δοκιμάσουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Επόμενο ραντεβού, την επόμενη Κυριακή εντός έδρας, με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βάρβαρας.

ΑΧΘΟΣ ΜΈΤΑΛΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΈΤΑΛΟ

Απάντηση