ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άνετη επικράτηση του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας επί του συμπολίτη ΑΘΛΟΥ με 74-60

Άνετη επικράτηση του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας επί του συμπολίτη ΑΘΛΟΥ με 74-60

Άνετη, δίκαιη και ευρεία νίκη για την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ! απέναντι στον συμπολίτη της ΑΘΛΟ.

Το σύνολο του Θεόδωρου Τσάτσα παρουσιάστηκε διαβασμένο και ετοιμοπόλεμο, επικρατώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ! Προσήλωση στον αμυντικό σχεδιασμό και ψύχραιμες αποφάσεις στο επιθετικό κομμάτι χάρισαν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα και ωθούν την ομάδα στην τετράδα του πρωταθλήματος!

Η διακύμανση του σκορ αντικατοπτρίζει την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων και θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις αν η κατά διαστήματα ολιγωρία των παιχτών του ΓΑΣ δεν συνοδευόταν από σειρά αβίαστων λαθών!

Στα αξιοσημείωτα του Σαββατιάτικου παιχνιδιού σίγουρα ανήκει η επιστροφή και το ντεμπούτο του αρχηγού του ΓΑΣ Βασίλη Πουρλιοτόπουλου, που φαίνεται να αποτελεί τον απαραίτητο συνδετικό κρίκο μεταξύ ψηλών και κοντών της ομάδος.

Διαιτητές: Ταρενίδης – Τοπαλίδης.
Δεκάλεπτα: 14-23, 32-35 (ημ), 45-53, 60-74.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Τσάτσας, Κυριακού): Οικονομόπουλος 1, Πρόϊος, Γιοβανόπουλος Δ. 6, Πάππου 4, Γιοβανόπουλος Φ., Κυριακού, Πουαρίδης, Καρκάρας 14, Παντοφλίδης 15(1), Παπαγερίδης 9 (1), Παπαδόπουλος 19(5), Πουρλιοτόπουλος 6

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΓΑΣ αυτή εναντίον της μέχρι τώρα αήττητης ΑΓΕΠ, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο ΔΑΚ Μελίκης!

Απάντηση