ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

«PRE GAME» με τον «serial killer – Γκόγκιτς» Γιώργο Κίτσα σήμερα Παρασκευή 08/11,16:00-18:00 στο Ράδιο AVENA 97,7

Παρακολουθήστε σήμερα Παρασκευή 08/11 και ώρα 16:00-18:00 τη ραδιοφωνική εκπομπή «PRE GAME».Η εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του νομού μας,την παρουσιάζει ο Μανώλης Πεχλιβανίδης και ο Παναγιώτης Παντσερίδης.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Avena 97,7 στην Αλεξάνδρεια ενώ έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και ζωντανά μέσω της σελίδα του FACEBOOK πατώντας πάνω στα ονόματα που ακολουθούν (Μανώλης ΠεχλιβανίδηςΠαναγιώτης Παντσερίδης).

Ακούστε τις προβλέψεις των προπονητών για τους αγώνες της 10ης Αγωνιστικής της Α’Ερασιτεχνικής αλλά και τους προπονητές των ομάδων της Β΄Ερασιτεχνικής για την 5η Αγωνιστική και μάθετε τα τελευταία νέα των ομάδων λίγες ώρες πριν ριχτούν στην μάχη.

Σήμερα καλεσμένος της εκπομπής είναι ο πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα της Α’Ερασιτεχνικής,Γιώργος Κίτσας γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο ως Γκόγκιτς και τιμώμενη ομάδα η πρωτοπόρος ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Φυσικά η στοιχιματική στήλη του «PRE GAME» θα δώσει και πάλι το παρών προτείνοντας σας σημεία από το κουπόνι του Σαββατοκύριακου!

Απάντηση