ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Αντώνης Παπατζίκος είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας

Ο Αντώνης Παπατζίκος είναι τελικά ο εκλεκτός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρας Αγίας Βαρβάρας μετά την παραίτηση του κ.Γιάννη Γιάννου.

Όπως μας έγινε γνωστό εδώ και λίγη ώρα τεχνικός και διοίκηση τα βρήκαν σε όλα και πλέον ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου στα σαλόνια της Α’Εθνικής είναι το κύριο μέλημα του νεαρού τεχνικού.

Με γνώμονα το καλό του συλλόγου το Δ.Σ του Αγροτικού αποφάσισε ομόφωνα στην πρόσληψη του κ. Αντώνη Παπατζίκο περιμένοντας από αυτόν να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στην Α’Εθνική που τόσο άδικα χάθηκε την περσινή χρονιά.

Ξεκίνησε ως προπονητής από τον Αγροτικό Αστέρα όπου και ανέλαβε να δημιουργήσει την γυναικεία ομάδα του συλλόγου οδηγώντας την μάλιστα από την πρώτη κιόλας χρονιά στην άνοδο και στην Γ’Εθνική,ενώ την περσινή χρονιά ο κ.Αντώνης Παπατζίκος ανέλαβε θέση βοηθού προπονητή στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός ταλαντούχος τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’ ενώ είναι και πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση