ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η εμπειρία νίκησε τα… νιάτα! Ακαδημία Μακροχωρίου -Ερμής Τριλόφου 0-9 (βίντεο & φωτο)

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 η Ακαδημία Μακροχωρίου φιλοξένησε τον Ερμή Τριλόφου στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Από πολύ νωρίς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν και να υπερέχουν κατά κράτος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού την νεανική ομάδα του Μακροχωρίου που μετά βίας ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της άγγιζε τα 16 έτη.

Γκουντάρας και Παπαδόπουλος δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους και πολύ γρήγορα μόλις στο 30′ καθάρισαν την υπόθεση νίκη.Προσπάθησαν,πάλεψαν και το χάρηκαν παρά την βαριά ήττα τα παιδιά του Μακροχωρίου που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πτοήσει το ηθικό τους το σκορ του σημερινού αγώνα.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

3′,27′,30′,69′ Παπαδόπουλος

20′,23′ Γκουντάρας

54′,72′ Τσιτινίδης

62′ Κουπίδης

Τελικό αποτέλεσμα : Ακαδημία Μακροχωρίου 0 – 9 Ερμής Τριλόφου

Συμπέρασμα : Το σκορ από μόνο του μιλάει και λέει την αλήθεια,εμείς όμως θα σταθούμε στα παιδιά των γηπεδούχων και στην υπερπροσπάθεια που κάνανε στην σημερινή αναμέτρηση.Μπορεί σήμερα τα πράγματα να μην πήγαν τόσο καλά ωστόσο το μέλλον τους ανήκει και με πολλή δουλεία και προσπάθεια τα πάντα είναι πιθανά. Άρεσε ο Ερμής Τριλόφου που διαθέτει καλό και αξιόλογο σύνολο,μπορεί το σημερινό παιχνίδι να μην είναι το κατάλληλο για συμπεράσματα εμείς όμως γνωρίζουμε την κατηγορία και θα πούμε ότι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα αν και πολύ νωρίς για την άνοδο.

MVP Ερμής Τριλόφου (Παπαδόπουλος Δ.):Τέσσερα τέρματα και αξιόλογη παρουσία από τον ποδοσφαιριστή του Ερμή ήταν κατά γενική ομολογία ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης. Πολλοί οι διακριθέντες για τον Ερμή Τριλόφου στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο σύμφωνα με την άποψη μας είναι αυτός που κερδίζει τον άτυπο τίτλο του MVP.

Διαιτητές ( Ιασωνίδης,Τασιώνας,Σαμαράς) :Απαρατήρητη πέρασε η  διαιτητική τριπλέτα του αγώνα.Λιγοστές οι αποφάσεις και τα σφυρίγματα του κ.Ιασωνίδη και το διαιτητικό σφάλμα απουσίαζε από τον αγώνα.

Συνθέσεις :

Ακαδημία Μακροχωρίου (Γιαννόπουλος Μ.):Παυλίδης,Σαχίνι,

Συμεωνίδης,Μήτσκας,Κυρατλίδης,Κωνσταντινίδης,

Ντρετσάι,Γρηγορόπουλος,Σιδηρόπουλος,Τσακαλίδης,

Τσάφαλης.

Ερμής Τριλόφου (Βύζας Γ.) :Γιούλας,Μίχος,

Κουιρουκίδης,Δημητριάδης,Γκουντάρας (45’Βύζας),

Παπαδόπουλος,Κουλούσης,Γκάμος,Αντωνίου,

Κουπίδης

Στα θετικά :

Στα αρνητικά :

Ρεπορτάζ- Επιμέλεια-Σύνταξη : Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φάσεις και γκολ της αναμέτρησης :

Φωτορεπορτάζ :

Απάντηση