ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ Ερασιτεχνικής η ομάδα της Αλεξάνδρειας.Ηττήθηκε στην έδρα της από τη Συκιά με 1-2.(βίντεο)

Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ Ερασιτεχνικής η ομάδα της Αλεξάνδρειας.Ηττήθηκε στην έδρα της από τη Συκιά με 1-2.

η Αλεξάνδρεια επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ένα χρόνο αφού μετά το άσχημο πέρασμα της από τη Γ Εθνική η ομάδα διαλύθηκε.

Μετά από πολλές προσπάθειες οι οποίες έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, κατάφερε να δημιουργήσει μία ομάδα με στόχο την επάνοδο της, τουλάχιστον στην Α ερασιτεχνική.Η σημερινή της παρουσία δεν έπεισε όμως για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της και ηττήθηκε από την αξιόμαχη ομάδα της Συκιάς με 1-2.Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν από το 60΄με 10 παίκτες.

Για την ιστορία στο 24′ ο Αργύρης Βίτος έκανε το 0-1.Στο 47′ ο Γερόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 και στο 52′ ο Αντώνης βίτος έκανε το τελικό 1-2.

Οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της ομάδας της Αλεξάνδρειας, διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι,καθώς επίσης τα βάζουν και με την ατυχία της ομάδας αφού Οι ευκαιρίες που τις δόθηκαν τουλάχιστον να ισοφαρίσει δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά μέσω του Facebook Avena Fm 97,7 και Τάσος Καμπάνης, το παιχνίδι το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Απάντηση