ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νικήτρια στο Ημαθιώτικο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η ομάδα των Τρικάλων που επικράτησε με 1-0 της Αγκαθιάς.(Βίντεο-φωτο)

Νικήτρια στο Ημαθιώτικο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η ομάδα των Τρικάλων που επικράτησε με 1-0 της Αγκαθιάς. 

Με γκολ στο 70′ μετά από χτύπημα κόρνερ και με πολύ όμορφη γυριστή κεφάλια του Παρσόπουλου, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων επικράτησε της Νίκης Αγκαθιάς με 1-0 στο μεγάλο  Ημαθιώτικο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής του 2ου όμιλο,που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Τρικάλων το απόγευμα της Κυριακής 3/11

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα, με αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να βρουν κάποιο κενό στην αντίπαλη άμυνα ή από κάποια στημένη φάση να πετύχουν το γκολ και ενδεχόμενα τη νίκη.

Ένα παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις μπροστά από τις εστίες.Ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, σε αθλητικά πλαίσια και που όπως όλα έδειχναν η ομάδα που θα ήταν πιο τυχερή η θα εκμεταλλευόταν κάποια ευκαιρία και έκανε το γκολ, θα ήτανε και αυτή που θα κέρδιζε το παιχνίδι.

Έτσι και έγινε.Η ομάδα των Τρικάλων ευτύχησε στο 70′ μετά από κόρνερ και με πολύ όμορφη γυριστή κεφάλια του Παρσόπουλου να γράψει το τελικό 1-0.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά μέσω του Facebook Avena Fm 97,7 και Τάσος Καμπάνης, το παιχνίδι το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος.

 

Απάντηση