ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανάμεσα στους 100 καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας ο Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας!

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταμέτρησης όλων των βαθμών που συγκέντρωσαν τα σωματεία στίβου το 2019 και ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστή την τελική κατάταξη.

Ανάμεσα σε 340 σωματεία από όλη την Ελλάδα ο σύλλογος του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κατάφερε και πήρε την 93η θέση μπαίνοντας πανάξια ανάμεσα στους 100 καλύτερους συλλόγους.

Παρά τις αντιξοότητες και τις κακές συνθήκες προπονήσεων καθώς το γήπεδο μόνο σε επίπεδο υποσχέσεων πληροί τις προϋποθέσεις για τους αθλητές του ΓΑΣ ο σύλλογος των Πρωταθλητών κατάφερε μέσα από πολύ δουλεία και μεγάλη προσπάθεια να μπει σφήνα ανάμεσα στους 100 καλύτερους συλλόγους από όλη την χώρα.

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κατάφερε και συγκέντρωσε 1283 βαθμούς αξιολόγησης στις κατηγορίες Α/Γ,Κ23,Κ20,Κ18 και Κ16 και πλέον όλοι είναι έτοιμοι την νέα χρονιά να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Το avena.gr παρακολουθώντας την περσινή διαδρομή του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές του καθώς με μόνο όπλο τους την αγάπη για τον στίβο και την πολύ δουλεία και προσπάθεια κατάφεραν κάτι που έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτο οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στον σύλλογο του ΓΑΣ προτρέποντας παράλληλα τους υπευθύνους να δουν τις επιτυχίες του συλλόγου και επιτέλους να δώσουν οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα (αθλητικές εγκαταστάσεις) που σε καμιά περίπτωση δεν τιμάει την πόλη της Αλεξάνδρειας.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την βαθμολογία των συλλόγων.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση