ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωσε με παράπονα, αλλά και αιχμές τον τερματισμό της Ακαδημίας του Αγρ. Αστ. Πλατέος ο Νίκος Μουσκεφτάρας!

Μια δυσάρεστη είδηση ήρθε από τον χώρο των Ακαδημιών πριν λίγη ώρα καθώς ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος ανακοίνωσε επίσημα την λειτουργία των τμημάτων υποδομής.Με παράπονο αλλά και αιχμές ο Νίκος Μουσκεφτάρας ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην λειτουργία της Ακαδημίας ενώ αναφέρθηκε και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας λέγοντας χαρακτηριστικά «Όλα τα παιδιά θα έχουν για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σαν προπονητής της ακαδημίας είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον τερματισμό της λειτουργίας της ακαδημίας μας.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήταν παρών με χιόνια και βροχές εδώ και 2.5 χρόνια και έδειξαν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια μας και στους χορηγούς που στήριξαν ανιδιοτελώς την προσπάθεια αυτή και βοήθησαν στην αγορά υλικού και αθλητικού εξοπλισμού.

Εκτός από όλους τους παραπάνω όμως δεν υπήρχε κάποιος άλλος να θέλει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια,αντιθέτως ξαφνικά μπήκαν ανυπέρβλητα εμπόδια ως προς την λειτουργία της ακαδημίας από συγκεκριμένους που θεωρούν σημαντικότερα από το μέλλον αυτών των παιδιών άλλα πράγματα. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω και οποίος θέλει λεπτομέρειες μπορεί να ρωτήσει τους αρμοδίους.

Είμαι πολύ περήφανος και νιώθω τιμή που ξεκίνησα όλο αυτό και που συνυπήρξα με αυτά τα παιδιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο αυτά τα παιδιά στο να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και ποδοσφαιριστές.
Όλα τα παιδιά θα έχουν για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Μουσκεφτάρας Νίκος

Απάντηση