ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρόγραμμα,ανάλυση και προγνωστικά του «Κουβαδάκια» για την 7η αγωνιστική της Α’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας)

Φτάσαμε αισίως στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας με τους δυο πρωτοπόρους ΓΑΣ Ροδοχωρίου και Παοκ Αλεξάνδρειας να αρνούνται πεισματικά να αφήσουν βαθμούς κάνοντας εύκολα ή δύσκολα το 6 στα 6.Εντυπωσιακή εμφάνιση του ΦΑΣ Νάουσα με αντίπαλο τον Αστέρα Τριποτάμου και το 6-1 ήρθε ποιο εύκολα και από τι θα περίμενε ο τεχνικός της ομάδας κ.Χριστοφορίδης. Αναζητούν τους πρώτους βαθμούς Α.Ε.Π Βέροιας και Ολυμπιακός Νάουσας ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισε ο Φίλιππος Μελίκης γνωρίζοντας την ήττα από τον Άρη Παλαιοχωρίου στο γήπεδο του Νεοκάστρου με σκορ 0-1.

Πάμε να δούμε βήμα βήμα τι προτείνει ο Κουβαδάκιας του AVENA.GR για την 7η αγωνιστική μετά και το 7 στα 8 που είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019.

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ

Από ήττα προέρχονται και οι δυο αντίπαλοι με την Α.Ε Χαρίεσσας να μην μπορεί να πάρει κάτι μέσα από την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και τον Αστέρα Τριποτάμου να γνωρίζει την συντριβή από τον ΦΑΣ Νάουσα που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά καθώς και οι δυο προβληματίζουν με την μέχρι τώρα αγωνιστική τους παρουσία ψάχνοντας να βρουν τον καλό τους εαυτό. Εμείς θα στηριχτούμε στην έδρα και θα πάμε με τον άσσο ωστόσο όλα τα αποτελέσματα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ανοικτά.

Αποτέλεσμα : 1

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ – Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ

Kαι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους δυο μονομάχους και διεκδικητές του τίτλου και της ανόδου.Ίσως το ποιο δύσκολο μέχρι τώρα τεστ και για τους δύο σε ένα παιχνίδι που θα κλέψει την παράσταση.Οι τεχνικοί των δυο ομάδων θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και κατά την γνώμη μας η ισοπαλία δεν είναι στα σχέδια κανενός. Δυο ομάδες με πολλά κοινά καθώς διαθέτουν καλό και ποιοτικό υλικό, δυο από τους καλύτερους τεχνικούς της κατηγορίας και διοίκησης που είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα προσπαθώντας για το καλύτερο.Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (ΓΑΣ Ροδοχωρίου) απέναντι στην μακράν καλύτερη επίθεση και τα πάντα και εδώ είναι ρευστά.NO BET είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ωστόσο εμείς θα πάμε με την ισοπαλία.

Αποτέλεσμα : X

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση η ομάδα των Ποντίων και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Χαλκιάς. Έξι ήττες σε έξι αναμετρήσεις δεν τιμούν το ιστορικό σωματείο της Α.Ε Ποντίων Βέροιας και άμεσα πρέπει να παρθούν αποφάσεις ώστε η ομάδα να αποφύγει έναν ενδεχόμενο διασυρμό. Εύκολο απόγευμα περιμένουμε να έχει ο ΦΑΣ Νάουσα μετά και το εντυπωσιακό 6-1 σε βάρος του Αστέρα Τριποτάμου και μάλλον εύκολα θα προσθέσει 3 ακόμα βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.Ο ΦΑΣ είναι υποχρεωμένος βάση της ιστορίας του να κυνηγάει κάθε χρόνο την άνοδο μας είπε ο πρόεδρος κ.Μπέκας και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Έχει το υλικό, έχει την ψυχολογία και η νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έρθει μάλλον εύκολα.

Αποτέλεσμα : 2

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

Φοβηθήκαμε την δύσκολη έξοδο του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ Κουλούρας ωστόσο πιστέψαμε στην νίκη και το σύνολο του τεχνικού Τάσου Χουρσουζίδη μας δικαίωσε για ακόμη μια φορά. Δείχνει να παίρνει μπρος η επιθετική γραμμή του Πλατέος έχοντας σε δυο αναμετρήσεις 10 τέρματα κάνοντας έτσι τα πράγματα εύκολα και τις νίκες να έρχονται η μία μετά την άλλη.Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι απέναντι στο Ροδοχώρι η Θύελλα Σταυρού αν και πάλεψε γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα με 0-1.Θα πάει για το αποτέλεσμα το σύνολο του Χρήστου Ζαρογιάννη στο Πλατύ ωστόσο σύμφωνα πάντα με την δικιά μας άποψη δύσκολα θα τα καταφέρει.

Αποτέλεσμα : 1

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ

Αίνιγμα αποτελεί η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου για τον Κουβαδάκια καθώς είναι ίσως η μοναδική ομάδα που ρίχνει τα ποσοστά επιτυχίας του. Κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου ο Κουβαδάκιας κόντρα στον Κουβαδάκια ο Άρης Παλαιοχωρίου και η μάχη μεταξύ τους από την περσινή χρονιά συνεχίζεται και αυτή την αγωνιστική. Νίκη ουσίας μέσα στην έδρα του Φίλιππου Μελίκης και τα χαμόγελα επέστρεψαν για τον πρόεδρο Ανδρέα Μουστάκα και την ομάδα του. Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν για τον τεχνικό Γιώργο Απόσογλου καθώς γνωρίζει ότι η συνέχεια είναι δύσκολη και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας την κάνει ακόμα δυσκολότερη. Με σπασμένα φρένα πάει την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο Γιώργος Κίτσας (Γκόγκιτς) και η παρέα του και φέτος ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι και θέλει και μπορεί να τα καταφέρει. Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ ωστόσο εμείς θα πάμε με την δύναμη της συνήθειας και κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου περιμένοντας να κάνει και ο Άρης το ίδιο προτείνοντας το διπλό (2)

Αποτέλεσμα : 2

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

Χρειαζόντουσαν την νίκη στο Μακροχώρι απέναντι στον Ολυμπιακό Νάουσας και μάλλον εύκολα τα κατάφεραν. Ψάχνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη ο Γρηγόρης Ηλιάδης και η ομάδα του και ο ΠΑΟΚ Κουλούρας μοιάζει σαν την ιδανική ευκαιρία ώστε να το καταφέρει. Έχουμε πει κατ επανάληψη ότι ο ΠΑΟΚ Κουλούρας διαθέτει αξιόλογο σύνολο ωστόσο με ομάδες που διαθέτουν εμπειρία δείχνει ότι δεν μπορεί.Γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος και από τι φαίνεται θα φύγει με άδεια χέρια και από το Μακροχώρι.

Αποτέλεσμα : 1

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Το πάλεψε ο Αχιλλέας Νάουσας μέσα στην έδρα του Κοπανού και ή ήττα μάλλον ήρθε δύσκολα. Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι Ναουσαίοι και θα το επιδιώξουν με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης. Συνεχίζει να προβληματίζει η ομάδα της Μελίκης με την αγωνιστική της παρουσία γνωρίζοντας μια ακόμη εντός έδρας ήττα αυτή την φορά με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου και το μέλλον μόνο αισιόδοξο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αρκετά τα προβλήματα στο στρατόπεδο της Μελίκης με ποδοσφαιριστές να εμφανίζουν τάσης φυγής. Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Κίτσα αφού με ασφαλής πληροφορίες μας ο παίκτης θα ντυθεί εκτός απροόπτου στα μπλε της Α.Ε Σχοινά ομάδα Β΄Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας).Θα πάμε με τον Αχιλλέα και τον άσσο καθώς αυτή την χρονική στιγμή οι φιλοξενούμενοι δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Αποτέλεσμα : 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ

Mε 24 γκολ παθητικό σε μόλις 6 αγωνιστικές δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλό έστω και εάν αυτό λέγεται παραμονή στην κατηγορία.Μια ακόμη ήττα αυτή την φορά από το Μακροχώρι και το μέλλον του Ολυμπιακού αν και πολύ νωρίς στην κατηγορία μόνο βέβαιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Εύκολο απόγευμα περιμένουμε να έχει ο Κοπανός το Σάββατο 19 Οκτωβρίου καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Βρίσκουν τα πατήματα τους στον Κοπανό και μάλλον θα προσθέσουν μια ακόμη νίκη και τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Αποτέλεσμα : 2

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση