ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Και επίσημα στην Γ’Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αστέρας Αλεξάνδρειας!

Την απόφαση του να επαναφέρει στην ενεργό δράση, την ανδρική ομάδα αποφάσισε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας με την συμμετοχή της από την τοπική Γ’Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ακαδημία του Αστέρα μέσω του προέδρου της κ.Κων/νου Φωτόπουλου και του τεχνικού διευθυντή κ.Δημήτρη Πετκάκη αύριο Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 θα δηλώσει και επίσημα την συμμετοχή της στην Γ’Ερασιτεχνική βάζοντας έναν ισχυρό παίκτη στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου.

Με βάση το εξαιρετικό υπάρχον υλικό της Ακαδημίας και με προσθήκες ποδοσφαιριστών που είτε αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Ακαδημία του Αστέρα είτε όχι ο Αστέρας Αλεξάνδρειας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Με όπλο του την εμπειρία και τις γνώσεις το πλούσιο υλικό αλλά και την διοίκηση του ο Αστέρας αλλάζει τις ισορροπίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δίνοντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και όχι μόνο να πρωταγωνιστήσουν αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα της Γ’Ερασιτεχνικής.

Ρεπορτάζ :Μανώλης Πεχλιβανίδης 

Απάντηση