ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Ντέλλας «κεντάει», ο Σοφιανίδης «καλπάζει» και μια Νάουσα για… φίλημα απέναντι στον Αστέρα Τριποτάμου! (βίντεο & φωτο)

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας) η ομάδα του Φ.Α.Σ Νάουσα υποδέχτηκε τον φιλόδοξο Αστέρα Τριποτάμου σε ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής τουλάχιστον μέχρι πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πολλά η γηπεδούχος ομάδα ήταν καταιγιστική σκοράροντας 6 τέρματα,χάνοντας παράλληλα σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Ευτύχησε πολύ νωρίς να ανοίξει το σκορ η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη σκοράροντας μόλις στο 4′ της αναμέτρησης με τον Σοφιανίδη μετά από προσωπική όμορφη ενέργεια.Από εκτελεστής έγινε δημιουργός ο επιθετικός της Νάουσας και στο 5′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντέλλα κάνοντας πολύ γρήγορα το 2-0.Δεν άργησε και πολύ ο ΦΑΣ να πετύχει και τρίτο τέρμα και στο 20′ ο Κωστογλίδης μετά από πάσα του Κερμανίδη διαμόρφωσε πολύ εύκολα το 3-0.Στο 23′ και στο 32 με τον Ντέλλα και τον Κερμανίδη στο 29′ απείλησαν ξανά οι γηπεδούχοι καταφέρνοντας τελικά στο 34′ με τον εκπληκτικό Σοφιανίδη με σουτ από πολύ μακριά να πετύχει το 4ο τέρμα για την ομάδα του διαμορφώνοντας το 4-0.Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο Α’ μέρος της αναμέτρησης ήταν να απειλήσουν στο 33′ με τον Μπουρδάνο και στο 44′ με τον Κίτσα Ε.,χωρίς αποτέλεσμα.

Μόλις 5′ χρειάστηκαν στον Φ.Α.Σ στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει το 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη τους.Δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Αστέρας με τον κ.Μαραγκό να ψάχνει τις όποιες λύσεις από τον πάγκο της ομάδας.Στο 52′ ο Κώστας Κίτσας σκόραρε από κοντά (5-1) με κεφαλιά και στο 68′ ξανά ο Σοφιανίδης βρίσκει πολύ έξυπνα τον Λούρη διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 της αναμέτρησης.

Τελικό αποτέλεσμα :Φ.Α.Σ Νάουσα 6-1 Αστέρας Τριποτάμου

Συμπέρασμα :Πέρα για πέρα δίκαιο το αποτέλεσμα στην σημερινή αναμέτρηση.Πλήρη κυριαρχία των γηπεδούχων σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα εάν οι επιθετικοί τους ήταν ποιο προσεκτική στην τελική τους προσπάθεια.

Διαιτητές (Μερτζανίδης-Παρασίου-Αργυρίου):Το σκορ δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την νίκη των γηπεδούχων,σχεδόν αλάνθαστη η σημερινή διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.Το μόνο μελανό σημείο του αγώνα αν πρέπει κάτι να αναφέρουμε ήταν στο 4ο γκολ των γηπεδούχων καθώς οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αρχικά για περίπτωση οφσάιντ και στην συνέχεια για φάουλ στον τερματοφύλακα Θεοδωρίδη.

ΜVP Φ.Α.Σ Νάουσα (Σοφιανίδης):Σε καλή μέρα αρκετοί ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων πραγματοποίησαν μια σχεδόν άριστη εμφάνιση ωστόσο σύμφωνα με την γνώμη μας αυτός που κερδίζει έστω και με μικρή διαφορά τον άτυπο τίτλο του MVP είναι ο Σοφιανίδης. Σκόραρε,μοίραζε σχεδόν έτοιμα γκολ και γενικά η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτι παραπάνω από θετική.Κάνει τα πάντα και συμφέρει ο παίκτης του ΦΑΣ που ήταν σχεδόν παντού προκαλώντας πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις :

Φ.Α.Σ Νάουσα (Χριστοφορίδης Δ.) :Βόλτσης (61’Ζάχος)

Πίτος,Περηφανόπουλος,Σαρακατσιάνος(71’Αλεξιάδης)

Κερμανίδης(58’Παμαλίδης),Γατουρντζίδης,

Λούρης,Κωστογλίδης,Ντέλλας,Σοφιανίδης,

Μαντός

Αστέρας Τριποτάμου (Μαραγκός Γ.):Θεοδωρίδης,Βουδούρης,

Κατσκαβέλης,Ορφανίδης (79’Τσίλης Δ.),Τσίλης,Ισλάμι,

Φωτιάδης,Καραμαριάς (45’Κίτσας),

Πατσιαβούρας (68’Παπαδόπουλος Λ.),Κίτσας Ε.,Μπουρδάνος

Στα θετικά : Όμορφες στιγμές στον αγώνα με τους προέδρους των δυο ομάδων,κ.Μπέκα & κ.Ιορδανίδη αλλά και τον αντιπρόεδρο του Αστέρα κ.Φωτόπουλο να παρακολουθούν τον αγώνα μαζί και τον κ.Ιορδανίδη να παραδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον κ.Μπέκα για την ομάδα του.

Στα αρνητικά :

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη :Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε τα γκολ και μερικές από τις σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης :

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση