ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος ο νέος αντιπρόεδρος του Αστέρα Τριποτάμου!

Ο Αστέρας Τριποτάμου ομάδα της Α’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας) προχωράει σε αλλαγές και στο διοικητικό συμβούλιο με σκοπό ο σύλλογος του Τριποτάμου να παρουσιαστεί εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων όσο το δυνατόν ποιο ισχυρός.Στα πλαίσια αυτά έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας,ιδιοκτήτης της Fotopoulos agro άλλα και πρόεδρος της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας κ.Κων/νος Φωτόπουλος εδώ και λίγες ώρες είναι ένας από τους ισχυρούς ανθρώπους του συλλόγου έχοντας αναλάβει και επίσημα πλέον χρέη αντιπροέδρου.

Το ραντεβού με τον πρόεδρο του Αστέρα Τριποτάμου κ.Παναγιώτη Ιορδανίδη παρουσία και του AVENA.GR δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στο κατάστημα Jordani Restaurant Italiko με τους δύο άντρες να δίνουν τα χέρια με συνοπτικές διαδικασίες και τον Αστέρα Τριποτάμου να βγαίνει ακόμα ποιο ισχυρός μετά και τις χθεσινές εξελίξεις.

Γεννημένος στις 7 Ιουνίου 1979 στην Βέροια ο 40 χρόνος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των Γεωργικών αγροτικών μηχανημάτων μπαίνει δυναμικά στον αθλητικό κόσμο και ποιο συγκεκριμένα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας με σκοπό να βοηθήσει την προσπάθεια του Αστέρα Τριποτάμου και του προέδρου της κ.Παναγιώτη Ιορδανίδη.

Ο κ. Κων/νος Φωτόπουλος είναι ιδιοκτήτης της fotopoulosagro.gr μιας ελληνικής εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας αγροτικού –  γεωργικού μηχανολογικού εξοπλισμού.Η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακατέχουν,  καθιέρωσαν  τα αγροτικά μηχανήματα της Fotopoulos agro  στον γεωργικό κλάδο της περιοχής,κατορθώνοντας  σιγά – σιγά και αποφασιστικά η εταιρία να γίνει γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 2018 ο κ.Φωτόπουλος πήρε τα ηνία της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο και δημιουργό της Ακαδημίας κ.Πόλυ Χουρσουζίδη κατάφεραν και βελτίωσαν σε πολλούς τομείς τον Αστέρα Αλεξάνδρειας κατατάσσοντας τον στην ελίτ των ακαδημιών του νομού μας και όχι μόνο.

Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο κ.Μανώλης Φωτιάδης,υποστηρικτής της ομάδας του Αστέρα και φίλος των δυο αντρών όπου και τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας.

Ο κ.Μανώλης Φωτιάδης συζήτησε με τους δυο ισχυρούς άντρες του συλλόγου το ενδεχόμενο η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, η οποία κατέχει εκατοντάδες πρατήρια καυσίμων σε όλη τη χώρα,Aegean Oil,να γίνει μια εκ των βασικών χορηγών του συλλόγου.

Συμφωνία που εάν τελικά επιτευχθεί θα μπορούμε να μιλάμε με ακρίβεια ότι ο Αστέρας Τριποτάμου αλλάζει επίπεδο κατατάσσοντας την σε μια από τις ποιο ισχυρές οικονομικά ομάδες του νομού μας.

Μια ισχυρή και ενδιαφέρουσα τριπλέτα σχηματίζεται στον Αστέρα Τριποτάμου με τους Παναγιώτη Ιορδανίδη,Κωνσταντίνο Φωτόπουλο και Μανώλη Φωτιάδη να φαντάζουν ικανοί να αλλάξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τριποτάμου :

Η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον κ.Κωνσταντίνο Φωτόπουλο ως τον νέο αντιπρόεδρο του Αστέρα. Ο σύλλογος μας δυναμώνει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.Ευχόμαστε στον γνωστό επιχειρηματία ιδιοκτήτη της fotopoulosagro κ.Φωτόπουλο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Τέλος κοντά στην ομάδα είναι και ο κ. Φωτιάδης Μανώλης ο οποίος βρίσκεται σε συζήτηση με τον πρόεδρο κ.Γιώτη Ιορδανίδη για χορηγία της Aegean Oil.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση