ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο “Κουβαδάκιας” επέστρεψε και δίνει τα προγνωστικά του για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής!

Μετά από παρότρυνση πολλών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας η αγαπημένη στήλη του «Κουβαδάκια” επανέρχεται ανανεωμένη και ποιο ψαχμένη!

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής με πολλές μέχρι τώρα εκπλήξεις και αρκετές ανατροπές,σε ένα πρωτάθλημα που σαφώς και έχει φαβορί για την άνοδο με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας,ΓΑΣ Ροδοχωρίου,ΦΑΣ Νάουσα,Πάοκ Αλεξάνδρειας αλλά και Αγροτικό Αστέρα Πλατέος παρά τα στραβοπατήματα να είναι μερικά από αυτά ενώ λίγες ομάδες φαίνεται ότι ανήκουν στο κλαμπ που θα κυνηγήσουν την σωτηρία τους με τον Ολυμπιακό Νάουσας και Α.Ε.Π Βέροιας να είναι δυο από αυτές.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι προτείνει ο Κουβαδάκιας για την τρέχουσα 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής:

Α.Ε Χαρίεσσας – ΦΑΣ Νάουσα:

Αρκετά καλό ξεκίνημα για την ομάδα της Χαρίεσσας που ήδη μετράει 2 νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές.Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Α.Ε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Σταυρού για να πάρει τους τρεις βαθμούς ανεβάζοντας την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.Δύσκολο το έργο τους αυτή την αγωνιστική καθώς θα αντιμετωπίσουν τον πληγωμένο ΦΑΣ Νάουσα που προέρχεται από το βαρύ 3-1 μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.Ένα και μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τους Ναουσαίους και αυτό είναι η νίκη.

Αποτέλεσμα : 2

Mέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Θύελλα Σταυρού :

Tυφώνας πέρασε από το γήπεδο της Κουλούρας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και φυσικά δεν οφείλεται σε καιρικά φαινόμενα αλλά στην παρουσία του Μέγα.Σκόρπισε η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου την νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας και το ευρή 1-6 μιλάει από μόνο του. Προβληματίζει με την μέχρι τώρα παρουσία της η ομάδα της Θύελλας που γνώρισε την ήττα και μάλιστα εντός έδρας από την Α.Ε Χαρίεσσας με σκορ 0-1. Τι μπορεί να περιμένει από την αναμέτρηση με τον Μέγα το σύνολο του Χρήστου Ζαρογιάννη? Κατά την άποψη μας απολύτως τίποτα!Επίθεση που μπορεί να προκαλέσει πανικό σε οποιαδήποτε άμυνα,ομάδα που έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία ο Μέγας είναι το αδιαφιλονίκητο της αναμέτρησης.

Αποτέλεσμα : 1

Αστέρας Τριποτάμου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας :

Σε πελάγη ευτυχίας η ομάδα του Αστέρα μετά την πολύτιμη νίκη μέσα στην έδρα της Μελίκης με σκορ 2-4 και μάλιστα με ανατροπή καθώς στο 20′ το σύνολο του κ.Μαραγκού βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα. Μπάρμπεκιού με κοψίδια ο πρόεδρος κ.Παναγιώτης Ιορδανίδης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ωστόσο τα γλέντια σταματούν κάπου εδώ! «Πολύ σκληρός για να πεθάνει” επεισόδιο 5ο από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.4 στα 4 και στα ασπρόμαυρα το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα με σκορ 3-1.Έχουν τον τρόπο τους,έχουν το υλικό έχουν τον δαίμονα στην επίθεση που ακούει στο όνομα Γιώργος Κίτσας (Γκογκτις) και εύκολα η δύσκολα το 5 στα 5 είναι προ των πυλών!

Αποτέλεσμα : 2

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας :

Ένα εύκολο απόγευμα αναμένεται το Σάββατο 5/10 για το σύνολο του Γιάννη Κυρλίδη που μάλλον εύκολα θα προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι φαβορί,είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο και σε παιχνίδια όπως αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουλούρας ο τεχνικός του συλλόγου γνωρίζει ότι βαθμολογικές απώλειες δεν χωρούν. Έχει την φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό η ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας ωστόσο μέσα στην έδρα του Ροδοχωρίου δεν μπορεί κατά την γνώμη μας να περιμένει και πολλά πράγματα.

Αποτέλεσμα : 1

Α.Ε.Π Βέροιας – Φίλιππος Μελίκης :

Δυο ομάδες που απογοητεύουν με την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία τους κάνουν το έργο μας δύσκολο για να προβλέψουμε το πιθανό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Σημαντική απώλεια για τους Πόντιους η φυγή του Έξαρχου ενώ και ο τραυματισμούς του Μωυσίδη κάνει το έργο του Δημήτρη Χαλκιά εξαιρετικά δύσκολο. Μόνο ήττες η μέχρι τώρα συγκομιδή τους στο πρωτάθλημα και θα πρέπει η Α.Ε να παλέψει σκληρά εαν πραγματικά θέλει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Μεταγραφές,αλλαγές στην διοίκηση και τίποτα που να θυμίζει την περσινή ομάδα του Φίλιππου Μελίκης μας βάλανε σε σκέψεις ότι κάτι προς το καλύτερο άλλαξε. Άλλαξε? «Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν” λέει ένα άσμα και μάλλον στον Φίλιππο το γνωρίζουν. Τίποτα δεν πάει καλά για την ομάδα του κ.Ντάμτσιου καθώς για δευτερό συνεχόμενο παιχνίδι ευτύχησε να προηγείται με δυο γκολ γνωρίζοντας και στις δυο αναμετρήσεις την ήττα και μάλιστα με βαρύ αποτέλεσμα ( 5-2 ) – ( 2 – 4 ).Αν όχι και τώρα πότε για τον Φίλιππο που ήδη τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους με την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Μελίκης να μην είναι στα καλύτερα της. Θα πάμε με κάθε επιφύλαξη στο διπλό με μόνο μας ατού την εμπειρία του Φίλιππου Μελίκης.

Αποτέλεσμα : 2

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Ολυμπιακός Νάουσας :

Το μαγικό φίλτρο της περσινής πετυχημένης χρονιάς ψάχνει να βρει ο τεχνικός Τάσος Χουρσουζίδης μετά και τις δυο αναπάντεχες απώλειες βαθμών με Άρη Παλαιοχωρίου και Αχιλλέα Νάουσας. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις έχει τις κλασικές ευκαιρίες ωστόσο η γραμμή κρούσης της ομάδας δεν είναι στα καλύτερα της και οι βαθμολογικές απώλειες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος προβληματίζουν τους ανθρώπους του συλλόγου. Τον Ολυμπιακό Νάουσας υποδέχονται το Σάββατο οι «Γαλάτες” και μάλλον την καλύτερη χρονική στιγμή.Μέχρι τελικής πτώσεως θα παλέψουν οι Ναουσαίοι ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία ωστόσο πολύ δύσκολα θα το καταφέρουν. Με μόλις δυο τέρματα στο ενεργητικό τους και 15 παθητικό η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει να είναι ο ποιο αδύναμος κρίκος του πρωταθλήματος. Θα πάει στο Πλατύ και θα προσπαθήσει να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Το παιχνίδι ξεκινάει από τον Άσσο και αυτό μάλλον το γνωρίζουν και οι δυο σύλλογοι.

Αποτέλεσμα : 1

Άρης Παλαιοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανός :

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση του ο Άρης Παλαιοχωρίου μέσα στο Μακροχώρι ωστόσο κρατάει το θετικό αποτέλεσμα και τους τρείς πρώτους βαθμούς της νίκης. Πήρε την ισοπαλία κόντρα στο Πλατύ,πήρε την νίκη κόντρα στο Μακροχώρι με τον τεχνικό Γιώργο Απόσογλου και το σύνολο του να νιώθει πλέον ότι μπορεί να έχει ανάλογη θετική συνέχεια. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του ο Κοπανός παίρνοντας δεύτερη διαδοχική νίκη με θύμα του αυτή την φορά την Α.Ε.Π Βέροιας. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά και μάλλον η ισοπαλία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι το ποιο πιθανό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα : X

Αχιλλέας Νάουσας – Μακροχώρι :

Kαλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν ίσως και οι ποιο αισιόδοξοι φίλοι της ομάδας καθώς οι τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα με αντιπάλους που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος ανεβάζουν τις προσδοκίες όλων για μια καλύτερη από την περσινή πορεία της ομάδας. Φιγουράρει στην πρώτη 5αδα η ομάδα του Αχιλλέα και εκεί θέλει να παραμείνει και μετά το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Μακροχωρίου. Μέτρια έως κακή η εμφάνιση του Μακροχωρίου στο παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έχει την ψυχολογία με το μέρος της η ομάδα του κ.Καραμεταξά και θα προσπαθήσει να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Έχει το υλικό και θα προσπαθήσει η ομάδα του Μακροχωρίου να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι θετικό φτάνει μόνο να βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Όλα τα αποτελέσματα είναι ρευστά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και εμείς θα ποντάρουμε στην έδρα και την ανεβασμένη ψυχολογία του Αχιλλέα.

Αποτέλεσμα : 1

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση