ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο «killer» Αντώνης Πιτσάβας και επίσημα παίκτης της Α.Ε Σχοινά!

Με τα χρώματα της Α.Ε Σχοινά και στην Β’ ερασιτεχνική κατηγορία (ΕΠΣ Ημαθίας) θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο «killer» Αντώνης Πιτσάβας.

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη και ίσως μια από τις ποιο ηχηρές του καλοκαιριού προχώρησε η ομάδα της Α.Ε Σχοινά δείχνοντας χωρίς αμφιβολία τους φετινούς της στόχους.

Το «Deal» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κτήμα “πολιτεία” στην Μελίκη Ημαθίας μέσα σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια με συνοπτικές διαδικασίες κάτι που δείχνει και την άριστη σχέση των δυο πλευρών καθώς η συνεργασία τους στο πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από αρμονική και φιλική.

Ο Αντώνης Πιτσάβας συνοδευόμενος από τον πατέρα του Κώστα συναντήθηκε με τους Δημήτρη και Σωτήρη Σεμερτζή παρουσία και του τεχνικού,Αλέξη Κατσάρα και από σήμερα ανήκει και επίσημα στους «μπλε»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ομάδας είπε… ναι στην απόκτηση του επιθετικού Αντώνη Πιτσάβα, ενός ποδοσφαιριστή που αποτελούσε πρώτη επιλογή για τον τεχνικό του συλλόγου Αλέξη Κατσάρα μετά και την περσινή τους συνεργασίας.

Ο Σύλλογος του Φίλιππου Μελίκης σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία του παίκτη καθώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων ο έμπειρος επιθετικός ήταν σχεδόν αδύνατον να ακολουθήσει την ομάδα στην Α’Ερασιτεχνική.

Ο Αντώνης Πιτσάβας έχει πει επανειλημμένα πως η ομάδα του Φιλίππου είναι η ποδοσφαιρική του οικογένεια κάτι που έδειξε έμπρακτα την περσινή χρονιά καθώς αποχώρησε από τον Σχοινά μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με σκοπό να βοηθήσει την Μελίκη να παραμείνει στην κατηγορία (Α’Ερασιτεχνική) κάτι που τελικά μαζί με τους συμπαίκτες του και τον τεχνικό κ. Ντάμτσιο κατάφερε.Ο τεχνικός του Φίλιππου Μελίκης κ.Ντάμτσιος Γ. αλλά και η διοίκηση του συλλόγου δεν ξέχασε την πολύτιμη προσφορά του και έτσι σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία του.

Ο Αντώνης Πιτσάβας σε συνδυασμό με το πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του Σχοινά φέτος την κάνει αυτόματα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάτι που δεν κρύβουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα και κοντά στον σύλλογο.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση