ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Εδεσε” ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ημαθίας η Α.Ε Σχοινά!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Ημαθίας είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της η Α.Ε Σχοινά.

Οι “Μπλε” σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν σε συμφωνία με τον ταλαντούχο 17χρονο (13/04/2002) δεξιό μπακ-χαφ και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Γεννημένος στην Γερμανία και μεγαλωμένος στο Νησί Ημαθίας ο Φίλιππος Βουλγαρόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει αρκετούς συλλόγους καθώς έχει δοκιμαστεί σε Ολυμπιακό Πειραιώς,Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα,Βέροια και Παναθηναϊκό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα δοκιμαστικά ομάδων που πρωταγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Βουλγαρόπουλος μεταξύ 700 αθλητών κατάφερε και έμεινε μέχρι και την τελική 18αδα.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σε πολύ μικρή ηλικία και στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος ενώ πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πάοκ Αλεξάνδρειας με ενδιάμεσο σταθμό την Νίκη Αγκαθίας.

Ο Φίλιππος Βουλγαρόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας να τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους ποιο εξελίξιμους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η Α.Ε Σχοινά  εκτός απροόπτου θα εντάξει στο δυναμικό της ένα πολύ σημαντικό εργαλείο κάνοντας τον στόχο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’Ερασιτεχνική ακόμα ποιο εφικτό.

Η τακτική των “Μπλε” με το έμψυχο υλικό τους να αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, σαφώς και αποτελεί ένα στοίχημα για την διοίκηση του κ.Σεμερτζή που επιθυμεί να χτίσει μια ομάδα με μέλλον.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης  

Απάντηση