ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, φιλανθρωπικού χαρακτήρα,από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης για την οικογένεια του Αριστάδη Ορέστη!

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει μία εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Αριστάδη Ορέστη του οποίου ο 16χρονος γιός, Νίκος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό και μάλιστα άμεσα!!

Όπως καταλαβαίνετε η δαπάνη είναι τεράστια και για μια ακόμη φορά ο χώρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καλείται να επιδείξει αλληλεγγύη και αλτρουισμό, γι’ αυτό το λόγο ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης έχει εκδώσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αξίας 5 ευρώ και 20 ευρώ που μπορείτε να προμηθευτείτε είτε από τα γραφεία μας Τσερτσέτη 3 Βαρδάρη είτε από τα μελή της Ε.Ε. του Συνδέσμου.

Μπορεί το κόστος να είναι πολύ μεγάλο και το εγχείρημα να φαντάζει δύσκολο όμως με την βοήθεια σας και την βοήθεια του Θεού ελπίζουμε ότι στο τέλος θα καταφέρουμε και εμείς να συγκεντρώσουμε ένα μέρος των χρήματα που απαιτούνται και ο Νικολάκης να ξεπεράσει με επιτυχία το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση