ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιορδανίδης,Παντσερίδης,Φωτόπουλος και Χουρσουζίδης μίλησαν στο ράδιο AVENA 97,7 και στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου μια ακόμη ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τις συχνότητα του AVENA 97,7.

Καλεσμένοι σημερινής εκπομπής «Κόκκινη Κάρτα» ήταν ο πρόεδρος του Αστέρα Τριποτάμου κ.Γιώτης Ιορδανίδης γνωστός στον κόσμο της Ημαθίας ως και Jordani,ο άνθρωπός που βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια την ομάδας του Τριποτάμου κ.Παναγιώτης Παντσερίδης,ο πρόεδρος της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας κ.Κων/νος Φωτόπουλος αλλά και ο γνωστός στο ποδοσφαιρικό κόσμο και υπεύθυνος του Αστέρα Αλεξάνδρειας Πόλυς Χουρσουζίδης.

Σε μια από τις ποιο ευχάριστες και ενδιαφέρουσες εκπομπές οι τέσσερις άντρες μεταξύ άλλων μίλησαν για το τώρα αλλά και το αύριο του Αστέρα Τριποτάμου ενώ ο κ.Ιορδανίδης αναφέρθηκε και στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου στην προσπάθεια που κάνει και ο Τριπόταμος αλλά και όλα τα σωματεία του Νομού μας.

Πρέπει να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις και με πολύ δουλεία,υπομονή θα τα καταφέρουμε,ο φετινός στόχος είναι η παραμονή ενώ ο κ.Παντσερίδης είπε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο και θα παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια.

Κων/νος Φωτόπουλος και Πόλυς Χουρσουζίδης μας μίλησαν για τον χώρο των ακαδημιών ενώ τόνισαν χαρακτηριστικά ότι δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό και ότι ο Αστέρας θα συνεχίσει δυνατά και ποιο αποφασιστικά στην συνέχεια.

Μέσα σε άκρως φιλικό κλίμα οι τέσσερις άντρες μας εκμυστηρεύτηκαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους κάνοντας μας να καταλάβουμε ότι μάλλον είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι το Ράδιο AVENA 97,7 ξεκινάει κάθε Παρασκευή 18:00-20:00 μέσω των εκπομπών «PRE GAME» μια νέα συνεργασία με τον Παναγιώτη Παντσερίδη, προσθέτοντας στοιχηματική στήλη διάρκειας 30′.Ο Παναγιώτης Παντερίδης θα δίνει τα προγνωστικά του στους φίλους του στοιχήματος ενώ ο Μανώλης Πεχλιβανίδης θα προτείνει μια τριάδα από το Ελληνικό Πρωτάθλημα.Μέσα σε όλα φυσικά θα δίνουν και οι δυο βέβαια τα προγνωστικά τους για το πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής.

Παρακολουθήστε την εκπομπή όπως αυτή μεταδόθηκε:

 

Απάντηση