ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιορδανίδης Π.,Φωτόπουλος Κ.,Χουρσουζίδης Π. και Παντσερίδης Π. δίνουν ραντεβού στην αυριανή «Κόκκινη Κάρτα»!

Συνεχίζεται και αυτήν την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου η αθλητική εκπομπή του Ράδιου AVENA 97,7 «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ». Μια ενημερωτική αθλητική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα του AVENA 97,7 και από τις σελίδες του FACEBOOK (Μανώλης Πεχλιβανίδης,Τάσος Καμπάνης και Γιώτα Μαυροπούλου) κάθε Τρίτη 18:00-20:00.

Καλεσμένοι της αυριανής εκπομπής είναι ο Πρόεδρος του Αστέρα Τριποτάμου κ.Ιορδανίδης Παναγιώτης,η ψυχή και οργανωτής επίσης του Αστέρα Τριποτάμου κ.Παντσερίδης Π. ενώ στην παρέα μας θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας κ.Φωτόπουλος Κ. και ο γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο και υπεύθυνος του Αστέρα Αλεξάνδρειας κ.Χουρσουζίδης Π.

Μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα εκπομπή από ανθρώπους που αγαπάνε έμπρακτα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς και τον χώρο των Ακαδημιών.

Μαζί θα σχολιάσουμε τi είδαμε στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής δίνοντας παράλληλα και τις προβλέψεις μας για την 2η ενδιαφέρουσα αγωνιστική αλλά και θα ζητήσουμε να μάθουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Αστέρας Τριποτάμου.

Θα συζητήσουμε όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο των ακαδημιών και θα αναλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Την αυριανή εκπομπή παρουσιάζει και επιμελείται ο Μανώλης Πεχλιβανίδης.

Όπως και να’ χει,η ραδιοφωνική εκπομπή του AVENA FM 97,7 «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ» έχει τη συνταγή για να σου μεταφέρει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις!

Με σεβασμό στους ακροατές και στους ανθρώπους του Αθλητισμού.

Οι αθλητικές εκπομπές του AVENA FM 97,7 είναι μια ευγενική χορηγία των:

 

 

 

Απάντηση