ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ασημένιο μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες κατέκτησε η Έφη Κολοκυθά!

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ολοκληρώθηκε την Τρίτη στο Πράβετς της Βουλγαρίας με την Ελληνική αποστολή να κατακτά 14 μετάλλια (6-6-2) στο σύνολο και επτά στη δεύτερη ημέρα.

Στη διάρκεια των αγώνων σημειώθηκαν τρία όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα με τις Βασιλείου, Σκαρβέλη και τον Φραντζεσκάκη, αλλά και πολλές καλές εμφανίσεις από άλλους πρωταθλητές μας.

Σε επιδόσεις πάνω από τα 6,40 μ. έχει σταθεροποιηθεί τη φετινή σεζόν η Έφη Κολοκυθά, που πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό της. Η αθλήτρια του ομοσπονδιακού προπονητή Μάκη Πάντου κατέλαβε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος με 6,41 μ., λίγες εβδομάδες από την καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, ενώ είχε μεγάλα άκυρα άλματα.

Η Έφη Κολοκυθά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε όλους όσους την βοήθησαν την φετινή χρονιά:

«Με το ασημένιο μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες ολοκληρώθηκε η φετινή μου χρονιά…το πολυπόθητο ρεκόρ δεν ήρθε παρόλα αυτά όμως πετύχαμε σημαντικά πράγματα! Συγχαρητήρια στον προπονητάρα μου Thomas Pantos για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Μανώλη Παπακώστα SportsClinic Thessaloniki , τον φυσιοθεραπευτή του ΣΕΓΑΣ Dimitris Christodoulou και το Melispa Massage Evosmos που μαζί τους έχω ξεπεράσει όλους τους τραυματισμούς που παρουσιάστηκαν στην πορεία μου και φυσικά στη διατροφολόγο μας Eirini Babaroutsi …ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ για τη συνέχεια!!»

Απάντηση