ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εντυπωσίασαν οι «μικροί»του Μακροχωρίου!”Χρειάζεται πίστωση χρόνου η Α.Ε Σχοινά”.Δείτε φάσεις και γκολ από την φιλική αναμέτρηση Μακροχώρι-Α.Ε Σχοινά!

Το Σάββατο 24/8/19 διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση Μακροχώρι – Α.Ε Σχοινά,στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκαν στο αγωνιστικό χώρο οι δυο σύλλογοι με την γηπεδούχο ομάδα να παρατάσσει ένα άκρως νεανικό σχήμα και τον τεχνικό Γρηγόρη Ηλιάδη να δίνει χρόνο συμμετοχής στους μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αρκετές καλές στιγμές και τρία τέρματα ήταν το σκηνικό του Α’ μέρους με τον εξαιρετικό Γρηγορόπουλο να ανοίγει στο σκορ για τους γηπεδούχους ενώ ήταν αυτός που έδωσε έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του (Χολέβα) διαμορφώνοντας με κοντινή κεφαλιά πολύ γρήγορα το 2-0.Ο Γατόπουλος προσπάθησε να απειλήσει για τους φιλοξενούμενους ωστόσο η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μακροχωρίου.Το τελικό αποτέλεσμα του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Ηλιάδης Γρ. μετά το λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε σουτ που επιχείρησε.

Μονόλογος η επανάληψη για τους γηπεδούχους με τους Γρηγορόπουλο,Παυλίδη και Χολέβα να είναι σε εξαιρετική μέρα βάζοντας δύσκολα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Τρία τέρματα σημείωσε ο Παυλίδης στην επανάληψη και ένα ο Ηλιάδης Αντ. γράφοντας το τελικό 7-0.

Το πρόβλημα της ομάδας κάτω από τα δοκάρια φαίνεται να λύνεται για την Α.Ε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας εντός του διημέρου η ομάδα του Σχοινά θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φάσεις και γκολ της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση