ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Παραίτηση Μπουκλά & Αναζήτηση Προέδρου!

Επίσημη μορφή πήρε τελικά η απόφαση του κ.Κυριάκου Μπουκλά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και φυσικά από την προεδρία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Πριν λίγο καιρό με σχετικό ρεπορτάζ και κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαμε με τον κ.Μπουκλά σας είχαμε ενημερώσει ότι συνεχίζει στον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με σκοπό να τον οδηγήσει στην Γ’Εθνική,ωστόσο εχθές είχαμε ανατροπή σκηνικού με τον πρώην πλέον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να μας ενημερώνει σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία πως πλέον δεν ανήκει στις τάξεις της ομάδας.

Καθαρά επαγγελματικοί ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση μας είπε ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως ήταν,είναι και θα είναι στρατιώτης του συλλόγου.

Φανερά συγκινημένος μας δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του νέου προέδρου όποιος και εάν είναι αυτός ενώ άφησε ανοικτό παράθυρο για μελλοντική συνεργασία.

Προσπάθησα,αγωνίστηκα να φτάσω τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην κορυφή,έκανα λάθη και έμαθα μέσα από αυτά,αγαπάω τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και αποχωρώ γεμάτος ήταν μερικά από τα όσα μας είπε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Τέλος δεν ξέχασε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του (προπονητές,ποδοσφαιριστές,Δ.Σ) ευχαριστώντας τους από τα βάθη της καρδιάς του για την άψογη συνεργασία.

Πολλά τα σενάρια γύρω από τον νέο πρόεδρο του συλλόγου με τον Βασίλη Κίτσα να είναι ένα από τα ποιο ισχυρά.Έχει αποδείξει την αγάπη του για την ομάδα και το πέρασμα του στην προεδρία του συλλόγου μόνο επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί,εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

 

Απάντηση