ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Εντυπωσίασε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Κολινδρό!

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας είχε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, αγωνιζόμενος στον Κολινδρό απέναντι στην Αναγέννηση Κολινδρού,της οποίας επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 0-4.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν μια εντυπωσιακή αναμέτρηση,με την ομάδα των Τρικάλων να εμφανίζεται σαφώς ποιο έτοιμοι και να παίρνει δίκαια την νίκη.

Χωρίς να είναι ούτε καν κοντά στο 100% καθώς  λείπουν τρεξίματα, φυσική κατάσταση, συνεργασίες και αυτοματισμοί η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου δείχνει έτοιμοι να αντεπεξέλθει δείχνοντας πολλά και θετικά δείγματα.

Στο 20′ με τον Καπετάνο προηγήθηκε η ομάδα των Τρικάλων με τον Κιρκιλιανίδη 5′ αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα κάνοντας το 0-2.Το ημίχρονο βρήκε το σύνολο του Δημήτρη Πρίντζιου να προηγείται με 3 τέρματα διαφορά καθώς ο Λίτσι στο 35′ έκανε το 0-3 με τον τεχνικό του συλλόγου να είναι σαφώς ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Η επανάληψη ήταν ίδια με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζουν και εκεί ένα αξιόλογο πρόσωπο και να μην επαναπαύονται από την διαφαινόμενη νίκη έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Ο Παρσόπουλος στο 50′ έγραψε τον επίλογο στα παιχνίδι καθώς με δικό του τέρμα έγραψε και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το 0-4.

Με κεκτημένη ταχύτητα κινούνται στα Τρίκαλα καθώς η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο άφησε θετικές εντυπώσεις απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Επόμενο φιλικό για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων την Τετάρτη 14-8-2019 στη Χαλκηδόνα με την τοπική Αναγέννηση.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση