ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Κουβατσίδης έφυγε, αλλά… ο Δήμος Συμπεθέρης ανανέωσε με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Σε μια ακόμη σημαντική ανανέωση προχώρησε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας μετά από την θετική εισήγηση του τεχνικού Γιάννη Καψαλιάρη,καθώς ο Δήμος Συμπεθέρης θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Αγίας Μαρίνας και την σεζόν 2019-2020.

Παίκτης με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο στα χέρια του τεχνικού επιτελείου δίνοντας λύσεις ουσιαστικές.

Ο 36χρονος (06/04/1983) με θητεία σε ΦΑΣ Νάουσα, Βατανιακό, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κατερίνης, Αχαρναϊκό, Πιερικό,Βέροια, και στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη μακριά από τον σύλλογο.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αργύρης Κουβατσίδης δεν ανήκει πλέον στις τάξεις της ομάδας αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη του έχει γίνει κρούση από ομάδα που θα αγωνίζεται στην Β’Ερασιτεχνική χωρίς ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα να υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και Αργύρης Κουβατσίδης λύσανε την συνεργασία τους μέσα σε φιλικά πλαίσια με τον σύλλογο να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον σύλλογο και να του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία για την συνέχεια.

Απάντηση