ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αριστείδης Ματσούκας.Θετικό ότι και τα Τρίκαλα αγωνίζονται στην Γ Εθνική.Και προτείνει…(βίντεο)

Αριστείδης Ματσούκας.Θετικό ότι και τα Τρίκαλα αγωνίζονται στην Γ Εθνική.Και προτείνει…(βίντεο)

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5/8 στο γήπεδο της Αγκαθιάς για να παρακολουθήσει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και εκεί είχε μια πολύ ενδιαφέρουσας  συνομιλία με τον πρόεδρο της ομάδας Αριστείδη Ματσούκα ο οποίος είπε.

Για την προηγούμενη αγωνιστική, την οποία θεωρεί ως την καλύτερη από ποτέ παρουσία της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό το αποδίδει στην πολύ καλή δουλειά που έγινε τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από το προπονητικό τιμ.

Για την φετινή χρονιά πιστεύει ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία και θα πραγματοποιήσει μία καλή αγωνιστική πορεία διότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα αν και είναι νεαροί έχουν εμπειρίες στην κατηγορία αυτή από τις προηγούμενες ομάδες στις οποίες έπαιζαν.

Είναι θετικό ότι υπάρχει κι άλλη ομάδα από την Ημαθία που παίζει στην Γ Εθνική (Τρίκαλα)και μάλιστα είναι του δήμου και αυτό δημιουργεί έναν υγιή ανταγωνισμό για καλύτερη Παρουσία.

Πρότεινε δε να υπάρξει πρωτοβουλία,από τον Δήμο,από κάποιον φορέα η’από κάποιους που θα θέλαν συλλογικά να προσφέρουν, ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα στο δήμο η οποία θα μπορεί να αγωνίζεται ακόμη και σε μεγαλύτερη κατηγορία.

 

Απάντηση