ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παραμένει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο Κυριάκος Μπουκλάς,βάζοντας τέλος στα σενάρια!

Οριστικό τέλος στα σενάρια που τον φέρουν να απομακρύνεται από την ομάδα έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας,Κυριάκος Μπουκλάς!

Ο Κυριάκος Μπουκλάς σύμφωνα με πληροφορίες μας όχι μόνο δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αλλά θα παρουσιαστεί για ακόμη μια χρονιά ισχυρός με στόχο να πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμη πρωτάθλημα κυνηγώντας το μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Πολλά ειπώθηκαν στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια για το συγκεκριμένο θέμα με τον Κυριάκο Μπουκλά θα δίνει σήμερα τις απαντήσεις.

Αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένο να μεταβεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας με σκοπό να δηλώσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής για την σεζόν 2019-2020 βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια περί παραίτησης του.

Ακόμα ποιο ισχυρή φαίνεται να είναι φέτος η διοίκηση του συλλόγου καθώς θα πλαισιωθεί με νέα πρόσωπα αλλάζοντας την αγωνιστική εικόνα και όχι μόνο προς το καλύτερο.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θεωρείται από τις μεγαλύτερες ομάδες του νομού μας και αυτό δημιουργεί αυτομάτως ευθύνες κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μπουκλάς.

Μεταγραφές με το DNA του νικητή υποσχέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανεβάζοντας τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας για μια χρονιά ντυμένη στα «ασπρόμαυρα»!

Αγώνα δρόμου αναμένεται να κάνει η ομάδα και στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τον σύλλογο κάτι που φυσικά δεν τρομάζει την διοίκηση καθώς φαίνεται να έχει έτοιμες τις απαντήσεις.

Το νέο Δ.Σ θα ανακοινωθεί με ανακοίνωση του συλλόγου εκτός απροόπτου και εντός εβδομάδας!

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση