ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι δηλώσεις του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Λουτρού,Αργύρη Καλοσόπουλου,αναφορικά με το μέλλον της ομάδας

Θα ήθελα να ενημερώσω το φίλαθλο κόσμο τις ομάδος μας, ότι:Με σχετική ανακοίνωση μου στις 9 Ιουλίου δημοσίως έθεσα και ανακοίνωσα την παραίτηση μου για επαγγελματικούς λόγους,και ευχαρίστησα όλο των κόσμο που με στήριξε ως πρόεδρο!Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ο προκάτοχος μου πρόεδρος, και με το δικό του συμβούλιο η ομάδα διασφάλιζε την παραμονή και την συμμετοχή στο πρωτάθλημα!!

Θλίβομαι όμως που μόνο στα καταστατικά τις ομάδος υπήρξε το συμβούλιο,και μάλιστα τα σχετικά έγγραφα γύρισαν πίσω στο αρχικό συμβούλιο με δικαιολογίες αστάθειας και ευθυνόφοβες πρακτικές!Κατηγορώντας το πρόσωπο μου,ότι δεν δίναμε εξηγήσεις και τα πρακτικά τις ομάδος! Αυτό που θέλω να τούς πω το συμβούλιο των πρακτικών, είναι ότι στα τέσσερα χρόνια η ιστορία η δική μου γράφτηκε και δε σβήνει, ανέλαβα θέση ευθύνης και την κράτησα με εργασίες και με πολύ προσωπική και επαγγελματική κούραση,σας βοήθησα εσάς και τα παιδιά σας χωρίς κανένα αντίκρισμα και δόλο,και στην πρώτη ευκαιρία προσπαθείτε με ίντριγκες και δικαιολογίες να πείτε τι? ότι αναλάβατε για δέκα μέρες και μετά σιγή ιχθύος.. αφήστε εμένα και κοιτάξτε γύρω τη πραγματικότητα και την εθελοντική προσφορά αλλά και το τι είστε έτοιμοι να προσφέρετε για το Γήπεδο και το ποδόσφαιρο (οικονομικά)και μετά όλοι γύρω σας να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσουν!

Χαίρομαι που χθες ήρθαμε σε επαφή με έμπειρους παίκτες αλλά και στελέχη από το χωριό,και συμφωνήσαμε για το καλό τις ομάδος να συμπράξει μία νέα διοίκηση..με στόχους συμμετοχής και ανακατάταξης!

Θα είμαι κοντά και θα βοηθήσω με το δικό μου τρόπο οποιονδήποτε θέλει το καλό και το συμφέρον τις ομάδος ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΛΟΥΤΡΟΎ..

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση