ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρουσίασε προπονητές,πρόγραμμα και νέους στόχους η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας (βίντεο & φωτο)

Με την βάση την “σφραγίδα” του ονόματος της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο 3-8-19 το πρόγραμμα και το προπονητικό επιτελείο της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Δοκιμασμένη συνταγή που δεν αλλάζει εδώ και πολλά χρόνια το προπονητικό τιμ του Αστέρα με την μοναδική προσθήκη-επιστροφή να ακούει στον προπονητή της Κ14 και ποιο συγκεκριμένα στον Δημήτρη Γιαννόπουλο.

Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος μετά από ένα χρόνο παραμονής στις ακαδημίες του Μακροχωρίου επιστρέφει εκεί που επανειλημμένα έχει αποδείξει ανήκει,στον Αστέρα Αλεξάνδρειας!

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας για την κατηγορία Κ14,χορηγίας της εταιρείας Fotopoulos Agro που είναι και ο μεγάλος χορηγός και της Ακαδημίας

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Πόλυς Χουρσουζίδης ανακοίνωσε και τα τμήματα που θα αναλάβει ο κάθε τεχνικός άλλα και γενικότερα την σύνθεση της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος Ακαδημίας: Κωνσταντίνος Φωτόπουλος

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Πόλυς Χουρσουζίδης

Τεχνικός διευθυντής:Δημήτρης Πετκάκης

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μένη Μαυροπούλου

Γυμναστής:Θανάσης Αιδαρίνης

Βασίλης Κούγκας Κ8

Φάνης Δημόπουλος Κ10

Πόλυς Χουρσουζίδης Κ12

Δημήτρης Γιαννόπουλος Κ14

Κ16 Τάσος Χουρσουζίδης Κ16

Προπονητής τερματοφυλάκων: Μπάμπης Καψάλης

Η Ακαδημία μετά και την άκρως πετυχημένη χρονιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγόρια Κ14 προσπαθεί και επιδιώκει κάθε χρόνο το βήμα παραπάνω ανεβάζοντας τον πήχη όλο και ποιο ψηλά.Θέτοντας νέους στόχους,υλοποιώντας νέες ιδέες!

Η οικογένεια του Αστέρα Αλεξάνδρειας ξεκίνησε τις εγγραφές και προσκαλεί τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς και μέσα από δουλεία και θέληση να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Για πληροφορίες εγγραφών επικοινωνήστε στο τηλ. 6937295972

Δείτε το βίντεο:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση