Συνεχίζεται ο μεταγραφικός ‘οργασμός’ στον Αστέρα Τριποτάμου!Ανακοίνωσε και τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Τσιάρα

Σε ακόμη μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου καθώς η διοίκηση συμφώνησε με τον 21χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Βασίλη Τσιάρα.

Έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις και αναμένεται να βοηθήσει τον σύλλογο εν όψη της δύσκολης αγωνιστικής περιόδου.

Σε μεταγραφικό οργασμό ο Τριπόταμος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών με σκοπό να δυναμώσει το ρόστερ όσο τον δυνατόν περισσότερο.Η ίδιες πάλι πηγές αναφέρουν ότι μια η δυο μεταγραφές εφόσον υλοποιηθούν θα κάνουν αίσθηση καθώς πρόκειται για καταξιωμένους και έμπειρους ποδοσφαιριστές με τον πρόεδρο Παναγιώτη Ιορδανίδη του συλλόγου να τις έχει αναλάβει προσωπικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου που εντάσσει στο δυναμικό του τον Βασίλη Τσιάρα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 12/03/98 αγωνίστηκε σε ΑΕΠ Πολυκάστρου, Άρης Αθυρων, ΠΑΟΚ Κουφαλιών, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Ποντοηράκλεια.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και έφεση στο σκοράρισμα.
Billy καλώς ήρθες στην ομάδα μας
F.C Asteras Tripotamou

Απάντηση