ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Αγιασμός και η έναρξη προετοιμασίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αγιασμός και η επίσημη πρώτη προπόνηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1/8/2019 στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ της ενορίας του χωριού ο οποίος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες ενώ το παρόν έδωσε και η νεοεκλεγείς πρόεδρος της κοινότητας του χωριού κ.Σοφία Παπά.

Ακολούθησε η πρώτη επίσημη προπόνηση για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, υπό τις οδηγίες του τεχνικού κ. Γιάννη Καψαλιάρη. Στην επίσημη πρώτη της ομάδας παραβρέθηκε η διοίκηση και μέλη του Δ.Σ., φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας.

Παρών και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου με τον νεοαποκτηθείς Patrick Udoh’s να κλέβει όπως ήταν αναμενόμενο την παράσταση.

Ηρεμία και δουλειά ζήτησε ο τεχνικός Γιάννης Καψαλιάρης έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να κατακτήσει τους φετινούς στόχους.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ το φετινό του Μέγα με την επιθετική γραμμή να είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας φτάνει μόνο αυτό να φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε πλάνα από τον αγιασμό και από την έναρξη προετοιμασίας του συλλόγου:

Παρών στον αγιασμό και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς,λέγοντας στην κάμερα του avena.gr ότι ο δήμος θα τηρήσει τις προεκλογικές δέσμευσης του και η κατασκευή του υπόστεγου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας θα υλοποιηθεί ενώ ευχήθηκε για μια καλή χρονιά με επιτυχίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση