ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την Δευτέρα 26/8 η Γενική Συνέλευση και η κλήρωση της Α & Β Ερασ/κης των Σωματείων-μελών της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Έχοντας υπ όψιν τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,καθώς και την από 15.7.19 απόφαση του Δ.Σ.της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Γενική Συνέλευση των Σωματείων-μελών της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ στο κέντρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ(στο ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ) την 26.8.19 ήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα έναρξης 19.30 με θέματα:
1.-Επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων
2.-Εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) πρακτικογράφων για την τήρηση των πρακτικόν της Γ.Σ.
3.- Διοικητικός Απολογισμός
4.-Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού Απολογισμού Εσόδων-Εξόδων χρήσης 2018
5.-Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού Προυπολογισμού Εσόδων-Εξόδων χρήσης 2020
Ως γνωστό και σύμφωνα με το Καταστατικό,των εργασιών της Γ.Σ. προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί στην Γ.Σ. με ΕΝΑ (1) ΤΑΚΤΙΚΟ αντιπρόσωπο και ΕΝΑ (1) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ,που θα ορισθούν με απόφαση του Δ.Σ.τους.
Οι αντιπρόσωποι πρέπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη του εκπροσωπούμενου σωματείου ή μέλη του Δ.Σ.τους.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γ.Σ.,χωρίς άλλη πρόσκληση,θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ήμερα την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και θεωρείται σε απαρτία με τα παρόντα σε αυτήν σωματεία-μέλη.
Τα πληρεξούσια των αντιπρόσωπων θα πρέπει να κατατεθούν στην Ένωση,για την νομιμοποίηση τους το αργότερο μέχρι την 14η μεσημβρινή της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23.8.19.
Θέματα που δεν είναι γραμμένα στην ημερήσια διαταξη δεν μπορούν να συζητηθούν (αρθρο 11 του Καταστατικου).Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα προβλέπονται από το Καταστατικο της Ενωσης.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι την ίδια ήμερα και μετά το τέλος της Γ.Σ.θα γίνουν οι κληρώσεις της 1ης αγων.ημερας του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της Α & Β Ερασ/κης,περιόδου 2019/20.

Απάντηση