ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μαίρη Βελλή: «Η Λαίδη του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας»

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την δυναμική γυναίκα που ακούει στο όνομα Μαίρη Βελλή να αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ατρόμητου Διαβατού.

Η Μαίρη Βελλή αποφάσισε ξέροντας τις δυσκολίες να αναλάβει την ομάδα,αναλαμβάνοντας έτσι τη μεγάλη ευθύνη!

Ο Ατρόμητος βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού με τον κίνδυνο η ιστορική ομάδα με πολυετής παρουσίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να μην είναι σε θέση να πάρει μέρος στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση μια γυναίκα με όρεξη,πάθος και δυναμισμό που θα την ζήλευαν πολύ άντρες πρόεδροι.

Πλαισιωμένοι από γυναίκες,φίλες της άλλα και την κόρη της Μελίνα και την ανιψιά της Ελένη η κ.Μαίρη Βελλή κατάφερε η ομάδα του Διαβατού να ορθοποδήσει και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο περσινό δύσκολο πρωτάθλημα της Β’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας).

Η ομάδα του Διαβατού υπό την καθοδήγηση της είναι μια από τις ποιο φιλόξενες ομάδες του νομού μας κάτι που ίσως να λέει πολλά και ίσως τίποτα.

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος,αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η μπάλα είναι γένος θηλυκού και η πρόεδρος του ιστορικού Ατρόμητου κάνει ότι περνάει από το χέρι της ο σύλλογος να βρει την χαμένη του αίγλη.

Ο περσινός της στόχος ήταν η ομάδα να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για το πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής κάτι που είπε δημόσια και χωρίς περιστροφές την ίδια ώρα που οι περισσότεροι μιλούσαν για καλή πορεία και σωτηρία.

Το αποτέλεσμα βέβαια δεν την δικαίωσε ωστόσο όταν βάζεις στόχους στην ζωή σου θα έρθει η στιγμή που ο στόχος-όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Η κ.Μαίρη Βελλή ήρθε για να μείνει σε πείσμα πολλών,όσο ποιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται όλους όσους το αγαπάνε πραγματικά και η πρόεδρος του Διαβατού είναι ένας από αυτούς!

Το ραδιόφωνο του avena 97,7 και το avena.gr εύχεται στην πρόεδρο του Διαβατού (γενέθλια στις 25 Ιουλίου),χρόνια πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε το μουσικό αφιέρωμα που ετοίμασε το avena.gr προς τιμή της προέδρου κ.Μαίρης Βελλή

Απάντηση