ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με Σακελλάρη συνεχίζεται ο μεταγραφικός “οργασμός” στoν Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Ο μεταγραφικός «οργασμός» στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας συνεχίζεται!

Άλλη μία μεταγραφική κίνηση που δείχνει τις διάθεσης της διοίκησης πραγματοποίησε σήμερα 25/7 ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο 29χρονος (21-06-1990) αμυντικός Χρήστος Σακελλάρης άφησε την ομάδα του Ροδοχωρίου μετά από ενάμισι χρόνο και πλέον θα φοράει τα χρώματα του Μέγα.

Αμυντικός με μεγάλη εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει το σύνολο του Γιάννη Καψαλιάρη να έρθει ακόμα ποιο κοντά ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του Μέγα είναι έτοιμη να ανακοίνωση ακόμα και αύριο μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ενώ όπως σας πληροφορήσαμε στην εκπομπή ”Κόκκινη Κάρτα” του ραδιοφώνου AVENA 97,7 η διοίκηση του Μέγα ετοιμάζει μεταγραφή έκπληξη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα:

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Καθώς απέκτησε τον Αμυντικό Χρήστο Σακελλάρη Γεννηθείς 21-06-1990 Ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής που τον συνοδεύει το ήθος και ο χαρακτήρας του Ο Χρήστος Σακελλάρης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Νάουσας,Αχιλλέα Νάουσας και στο Ροδοχώρι. Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς…

Απάντηση