ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αφήνουμε τις παραλίες και μοιράζουμε “Κόκκινες Κάρτες”!Ξεκινάμε την Τρίτη 23/7,18:00-20:00 στο Ράδιο AVENA και στους 97,7

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη των αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών του Avena 97,7fm έχει ήδη αρχίσει!

Από αύριο Τρίτη και κάθε Τρίτη 18:00-20:00 μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του AVENA 97,7fm ξεκινάμε και μοιράζουμε “Κόκκινες Κάρτες”!

Μανώλης Πεχλιβανίδης και Γιώτα Μαυροπούλου θα σας μεταφέρουν όλα τελευταία νέα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας και όχι μόνο.

Μια εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές,παράγοντες,προπονητές και για τους ρομαντικούς λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία της εκπομπής,φέτος (ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020) η εκπομπή “Κόκκινη Κάρτα” επανέρχεται ποιο ανανεωμένη και φρέσκια,με νέα και ενδιαφέροντα πράγματα.

Μανώλης Πεχλιβανίδης και Γιώτα Μαυροπούλου θα κάνουν το παν να σας κρατήσουν δυο ώρες συντροφιά πάντα με σεβασμό και αγάπη στον ακροατή.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις ομάδες του νομού μας σε όλα τα πρωταθλήματα αλλά και στην γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Τις εκπομπές μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και ζωντανά μέσω Facebook από τις σελίδες Γιώτα Μαυροπούλου , Μανώλης Πεχλιβανίδης  , Τάσος Καμπάνης

Όπως και να’ χει, το δίδυμο Μαυροπούλου-Πεχλιβανίδη έχει τη συνταγή για να σου μεταφέρει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις!

Πάντα συντροφιά με τους χορηγούς της εκπομπής!

 

Απάντηση