ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έκανε το «μπαμ» με τον “killer” Μάριο Αργυρόπουλο ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Μία ακόμα πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας . Ο Μέγας απέκτησε με κάθε επισημότητα την Δευτέρα 15/7 τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου Μάριο Αργυρόπουλο που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Παοκ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας να ανακοινώνει επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας 15/7/2019 την απόκτηση του επιθετικού (πρώτος σκόρερ πέρσι) Μάριο Αργυρόπουλο.
Μάριος Αργυρόπουλος

Ο εκλεκτός για την γραμμή κρούσης του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Ένα όνομα που αποτελούσε διακαείς στόχο του προπονητικού τιμ από την αρχή του καλοκαιριού . Αλλά το κασέ του ήταν τόσο υψηλό, που καθιστούσε απαγορευτική κάθε συζήτηση.
Βεβαίως, για να γίνει αυτή η μεταγραφή,έπαιξε ρόλο ο τρόπος προσέγγισης και ο σωστός χειρισμός του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Κατσούλη . Ο τεχνικός διευθυντή Βασίλη Κατσούλη χειρίστηκε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα φυσικά και έπαιξε ρόλο η βούληση και επιθυμία του προέδρου κ Καλαιτζίδη Ανδρέα στο να κάνει τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας μια από της μεγάλες δυνάμεις της Ημαθίας και έτσι έκλεισε το Μεγάλο ντιλ .

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρείας καλωσορίζει τον Μάριος Αργυρόπουλος και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.Θα ήταν μεγάλη παραβλέψει αν δεν δίναμε και τα συγχαρητήρια στον τεχν. Διευθυντή κ Κατσούλη Βασιλή στην μεγάλη συμβολή στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Απάντηση