ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Αριστείδης Τριανταφυλλόπουλος στον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού Λουτρού. Αποχώρησε ο Αργύρης Καλοσόπουλος!

O πρώην πρόεδρος πλέον του Ολυμπιακού Λουτρού,Αργύρης Καλοσόπουλος ανακοίνωσε και επισήμως την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο της ομάδας χρίζοντας τον Αριστείδη Τριανταφυλλόπουλο σαν αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Λουτρού,Αργύρη Καλοσόπουλου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ’ τη καρδιά μου όλο τον κόσμο που με στήριξε εδώ και τέσσερα χρόνια,στο τιμόνι μίας ιστορικής ομάδας ως πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΛΟΥΤΡΟΥ.. πολλές επιτυχίες και πολλές δυσκολίες με έκαναν να προσφέρω περισσότερο από ότι των δυνατοτήτων μου! Πολλά συμβούλια με σοβαρούς ανθρώπους και με πλήρη συνείδηση ήταν στο πλευρό μου! Κυρίως οι άνθρωποι που πίστεψαν σε εμένα και στο συμβούλιο μου, χορηγοί, δημοσιογράφοι,από όλο το δήμο Αλεξάνδρειας.. άνθρωποι που ξέρουν τη θα πει προσφορά και μεράκι όταν κάνεις αυτό που αγαπάς!

Η συνεργασία μου με παίκτες προπονητές όλες άψογες των δυνατοτήτων μας..και ιδιαίτερα φιλικές! Δώσαμε τιμή στην ιστορική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΛΟΥΤΡΟΎ,και τιμήσαμε ανθρώπους που για καιρό πρόσφεραν στην ομάδα και κάνεις δεν τους θυμήθηκε! Καταφέραμε επί δύο χρόνια πολλές συνεργασίες και επιτυχίες μαζί όπως ο Νίκος Αναστασοπουλος Σχολή Τερματοφυλάκων στάθηκε αντάξιος προπονητής για την ομάδα του ΛΟΥΤΡΟΥ στο ξεκίνημα τις ομάδος και πρόσφερε πολλά στις εγκαταστάσεις του γηπέδου σε σωστή συνεργασία πάντοτε με το συμβούλιο! Με τη βοήθεια του απλού πολίτη..των παικτών..και των χορηγών..Η ομάδα στέφθηκε τρεις φορές πρωταθλητής..και τη φετινή χρονιά.. κατέκτησε την πρωτιά μετά από 20 χρόνια στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΏΝ ΗΜΑΘΊΑΣ..

Η φετινή χρονιά ήταν για εμένα συμβολική καθώς ο στόχος και η εμπειρία μας έδειξε ότι μπορούμε και περισσότερο (να φτάσουμε την πρωτιά).. πάντοτε όμως πρέπει να έχεις ανθρώπους δίπλα σου έμπιστους και καθαρούς,για αυτό και εγώ θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά..των φίλο πλέον Sakis Paggouras προπονητη τις ομάδος..των εξαιρετικό βοηθό προπονητή και άνθρωπο Dimitris Kitsas.που με στήριξε μέχρι το τέλος,τους παίκτες Lazaros Mouratidis, Giannis Gatopoulos, Κώστας Κιτσάκος, Λευτέρη Κίτσα, Dimitris Hbits,τα αδέρφια Ραφαήλ Γιώργος και Κώστας ΠΆΤΡΑΣ,Ο Ταλαντουχος τερματοφύλακας Κώστας Κωστας Κατρανας, Θέμης Μουλόπουλος, Γρηγόρης ΜουσενικαςΤΑ Παιδιά από τo χωριό μας που στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε αγώνα..και σε κάθε πρόκληση τις ομάδος..(Γιωργος Θαγκοπουλος διετέλεσε και δύο φορές προπονητής τις ομάδος με άψογη επιτυχία) ‘Αντώνης Τριανταφυλλόπουλος Βασίλης ‘Βασιλης ΤριαντΓιωργος Τζολε Dimitris Papadopoylos Dimitris Anastasopoulos Sakis Xatzopoulos και πολλά άλλα παιδιά που ήρθαν να βοηθήσουν η και αναδειχθούν στην ομάδα για να συνεχίσουν περαιτέρω..και τους είμαι ευγνώμων! Ξεχωρίζουν οι άνθρωποι όμως και πάντοτε είναι κάποια άλλα άτομα που δεν φαίνονται..και αγωνιούν όπως εγώ,ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Tolis Triantafullopoulos , Αντιπρόεδρο τις ομάδος που με στήριξε,και στον Κύριο Αντώνη που στα δύσκολα πάντοτε η λύση ήταν Αυτός…

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω των πρόεδρο του ΤΚ ΛΟΥΤΡΟΥ και Μέλλος τις ομάδος, ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, εμένα και των αδερφό μου τόσα χρόνια!! Αναλάβαμε την ομάδα από την αρχή και καταφέραμε να την παραδώσουμε στην κατηγορία που τις ανήκει!!Λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων,και ως Μέλλος τις Τεχνικής Επιτροπής ΕΠΣ ΗΜΑΘΊΑΣ θα δώσω μεγάλο αγώνα και αφοσίωση στη παρούσα Επιτροπή! Και Πλέον παραδίδω την σκυτάλη τις ομάδος μας στον Αριστείδη Τριανταφυλλόπουλο έναν άνθρωπο που αγαπά την ομάδα και των αθλητισμό,και να ευχηθώ ως μέλος τις ομάδος καλή επιτυχία στην νέα σεζόν.Σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη σάς στήριξη.. Αργύρης Καλοσόπουλος..

Απάντηση