ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο πρόεδρος του Αστέρα Αλεξάνδρειας,Κωνσταντίνος Φωτόπουλος μιλά για το παρόν και το μέλλον της Ακαδημίας!

H Aκαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας όπου βρίσκεται πλέον επί προεδρίας Κωνσταντίνου Φωτόπουλου, έχει κάνει άλματα ως προς την εξέλιξη της Ακαδημίας.

Οι «Μπλε» έχουν καταστήσει σαφές ότι στηρίζουν πολλά στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, τους οποίους επιθυμούν να προετοιμάσουν, ώστε να μπορούν τα επόμενα χρόνια να ανδρώνουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών αλλά και συλλόγους του νόμου μας.

Η ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 που φεύγει ήταν μία ακόμη χρονιά, όπου οι άνθρωποι του συλλόγου κατάφεραν να αναπτύξουν την Ακαδημία τους, ακολουθώντας τα πρότυπα μεγάλων συλλόγων.

Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας θέλει να δημιουργήσει παίκτες που θα γίνουν αρχικά καλοί άνθρωποι, αλλά και ικανοί ποδοσφαιριστές, παρέχοντάς όλα εκείνα που χρειάζονται, ώστε να τα καταφέρουν.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ακαδημίας Κωνσταντίνο Φωτόπουλο ο οποίος μας είπε τα εξής:

Με το πέρας της φετινής περιόδου αλλά και εν όψη της νέας χρονιάς, η διοίκηση του αστέρα Αλεξανδρείας θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν αρωγοί και συνοδοιπόροι στη δύσκολη και συνάμα δημιουργική πορεία μας. Στο πλαίσιο της πορείας αυτής αξίζει να σημειωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ακαδημίας κάτι που της έδωσε νέα πνοή, αλλά και ισχυρό προβάδισμα για το μέλλον.

Η διοίκηση της Ακαδημίας προχώρησε αρχικά στη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και των αποδυτηριακών χώρων χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι σταματάμε εκεί. Εξασφάλισε την παροχή επιπρόσθετου ποδοσφαιρικού υλικού και εξοπλισμού για την περαιτέρω βελτίωση των προπονητικών μονάδων. Νιώθω υπερήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Αστέρα και θα συνεχίσω μαζί με όλους τους συνεργάτες μου να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε κομμάτι της Ακαδημίας. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν ωστόσο μέσα από την δουλειά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όσον το δυνατόν καλύτεροι.

Η Ακαδημία του Αστέρα συμμετείχε ενεργά στους τελικούς αγώνες της ΕΠΣ Ημαθίας, στα επίσημα πρωταθλήματα των κατηγοριών Κ14 και Κ16 φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία Κ14,κάτι που με κάνει να νιώθω υπερήφανος καθώς στην πρώτη μου χρονιά σαν πρόεδρος της Ακαδημίας καταφέραμε και κάνομε αυτό που η Ακαδημία είναι υποχρεωμένη βάση του ονόματος της να κάνει κάθε χρόνο. Επιπλέον η Ακαδημία ανανέωσε τη συνεργασία της με την εταιρία μάνατζερ “sport experte ” με σκοπό την άμεση απορρόφηση των ταλέντων της ακαδημίας μας σε επαγγελματικές ομάδες.

Συνεχής είναι και η ενημέρωση αλλά και η εκπαίδευση που παρέχεται στους προπονητές μας ,μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων αλλά και ποδοσφαιρικών ημερίδων. Όλες οι παραπάνω πρωτοβουλίες καθιστούν τον Αστέρα Αλεξανδρείας μια πρότυπη ακαδημία , που θέτοντας ισχυρές βάσεις, εγείρει αξιώσεις για το μέλλον!

Το σημαντικό και αυτό που μετράει είναι ότι η Ακαδημία μας έδειξε και μέσα στο 2018-2019 ότι συνεχώς μεγαλώνει, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα χρόνια με στόχο να καταφέρει να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα γίνουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Κάθε πρωτάθλημα εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου αλλά και όλοι όσοι πλαισιώνουν την οικογένεια του Αστέρα θα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό θα το δείξει ο χρόνος.

Ο Αστέρας ήταν,είναι και θα είναι μια από τις κορυφαίες Ακαδημίες του νομού μας και όχι μόνο.

«Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι του Αστέρα αλλά και οι προσωπικοί δεν σταματούν ποτέ!» και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα….

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και να σας πω ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε να πούμε πολλά και ενδιαφέροντα γύρω από την Ακαδημία του Αστέρα,τον χώρο των Ακαδημιών και όχι μόνο!

 

Απάντηση