ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΕΛΛΑ

Με χαρά υποδέχεται ο Α.Σ.Γιαννιτσά την δημιουργία ομάδων

Σχετικά με την παραφιλολογία που επικρατεί όσων αφορά την θέση του σωματείου μας Α.Σ.Γιαννιτσά με τη ίδρυση (επαναλειτουργία) ομάδων σε γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα σαν προπονητικό κέντρο η θέση μας είναι ξεκάθαρη και είναι η ακόλουθη.

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου σκέφτεται να επαναδραστηριοποιήσει την ομάδα του.
Η ομάδα μας για την αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώνει ξεκάθαρα σε όλους του φιλάθλους του νομού μας, ότι χαίρετε με την δημιουργία και την επαναδραστηριοποίηση κάθε σωματείου , πολύ περισσότερο όταν αυτή μας φιλοξενεί στο χωρίο της και στο γήπεδο της.
Η ομάδα μας (Γιαννιτσά) μπορεί να ανακατασκεύασε το γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου με δικά της χρήματα, με σκοπό να υπάρχει ένα άριστο γήπεδο κατάλληλο χώρο προπονήσεων για οποιοδήποτε φιλόδοξο σωματείο, όπως είμαστε εμείς. Την ανακατασκευή την κάναμε, πολύ περισσότερο όμως για όλα τα παιδιά και τους κατοίκους, του Ν. Μυλοτόπου, ώστε να έχουν ένα γήπεδο στολίδι που θα τους δίνει κίνητρο να παίξουν ποδόσφαιρο και να το χαίρονται . Μην ξεχνάμε ότι πάνω από 40 παιδιά των ακαδημιών μας προπονούνται σε αυτό το γήπεδο και είναι από το χωριό του Ν. Μυλοτόπου .
Η ομάδα προχωρά στην ανακαίνιση των αποδυτήριών ώστε όλα τα τμήματα να λειτουργούν ανεξάρτητα και να έχουν το χώρο τους, επίσης κατασκεύασε πλήρες γυμναστήριο κ.α. ώστε να είναι ένα πλήρες προπονητικό κέντρο.
Επίσης ζητούμε την κατανόηση όλων των κατοίκων του χωριού που χρησιμοποιήσουνε περιμετρικά το γήπεδο, αυτό θα δοθεί και πάλι σε χρήση από τις 30 Ιουλίου λόγου της ανακατασκευής του γηπέδου.
Για τον σύλλογο μας ο αθλητισμός είναι το παν, το να φέρουμε ένα ακόμα νέο παιδί στο γήπεδο σημαίνει πολλά..

Με εκτίμηση για τον Α.Σ. Γιαννιτσά Βασίλης Τοψής υπεύθυνος Επικοινωνίας.

Απάντηση