ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την συνέχιση της συνεργασίας με την Δρίζη Ελισάβετ,ανακοίνωσε το το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια μας Δρίζη Ελισάβετ !
Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας με αθλήτρια έχει και συμβολικό χαρακτήρα καθώς η έμπειρη Αλεξανδρινή αθλήτρια περνάει σε λίγες μέρες το κατώφλι του χειρουργείου για αποκατάσταση χιαστού. Είμαστε δίπλα και συμπαραστάτες στις αθλήτριές μας όχι μόνο στις χαρές και στις επιτυχίες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.
Η Έλσα είναι 22 ετών, έχει ύψος 1, 70εκ. και κατάγεται από την Αλεξάνδρεια. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες του συλλόγου μας το 2004 κι αγωνίστηκε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ μέχρι το 2016. Την σεζόν 2017-’18 πήρε μεταγραφή στο Γαλαξία Αδένδρου κι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Την σεζόν 2018-’19 επέστρεψε στην ομάδα μας πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Αγωνίζεται σε δύο θέσεις. Αυτή της διαγώνιου κι αυτή της ακραίας.
Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο χειρουργείο που ακολουθεί, γρήγορη αποκατάσταση και καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!
Υ. Σ. Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις αθλητριών αλλά και προπονητών. Ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σ’ όλη την Ένωση της Κεντρικής Μακεδονίας!

Απάντηση