ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πετυχημένοι οι αγώνες «φιλίας» στίβου του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας-Μετάλλια,καλές επιδόσεις και…πολλά – πολλά χαμόγελα! (βίντεο &φωτο)

Διεξήχθησαν το Σάββατο 15/06 στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας οι “Αγώνες Φιλίας” Στίβου που διοργάνωσε ο σύλλογος των πρωταθλητών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Ένας όμορφος αγώνας με μεγάλη συμμετοχή αθλητών-τριών και άλλων τόσων γονέων στην κερκίδα είχε σαν σκοπό την εξοικείωση των πολύ νεαρών αθλητών και αθλητριών με τις συνθήκες αγώνων και στον εμπλουτισμό της πείρας τους.

Κόντρα στις υψηλές θερμοκρασίες οι μικροί αθλητές όλων των συλλόγων απέδειξαν ότι είναι γεννημένοι πρωταθλητές αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του Στίβου.

Πρωταθλήτριες στην σημερινή μέρα αναδείχτηκαν οι προπονήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Χριστίνα Νάτσου και Κατερίνα Αντωνοπούλου καθώς κέρδισαν αρκετές αγκαλιές και χαμόγελα από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου χαρίζοντας στα παιδιά άλλα και στους γονείς όμορφες στιγμές.Στιγμές που χρειάζονται τα παιδιά μας καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχοεκπαίδευση των παιδιών με τις προπονήτριες του συλλόγου να το κάνουν πράξη σε όλη την διάρκεια της χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι:

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας,Βέλος Αλεξάνδρειας,Βικέλας Βέροιας,Πυγμή Εύοσμου,Αρχέλαος Κατερίνης,Φίλιππος Βέροιας και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.

Τέλος να αναφέρουμε ότι Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου.Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους νικητές στο βίντεο που ακολουθεί.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε μέσα από την κάμερα του avena.gr στιγμές από τους αγώνες:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση